Yaz Kur'an Kursu Ögrencileri Kapanis Programinda Doyasiya Eglendi

Yaz Kur'an Kursu Ögrencileri Kapanis Programinda Doyasiya Eglendi

Erzincan Il Müftülügünce Yaz Kur’an Kurslari Kapanis Programi düzenlendi. Düzenlenen program sölen havasinda geçerken minik ögrenciler ve aileleri doyasiya eglendi.

Erzincan Il Müftülügüne bagli yaz Kur’an kurslarinda bir egitim ve ögretim yilinin daha sonuna gelindi. Erkek ve kiz olmak üzere toplamda 290 kursiyerin Kur’an’i ögrendigi Kur’an kurslarinin sona ermesi nedeniyle merkeze bagli Atatürk Parki’nda kapanis programi düzenlendi.

Program saygi durusunda bulunulmasi, Istiklal Marsinin okunmasi ve Kur’an-i Kerim tilaveti ile dualarla baslarken, her bir ögrencinin Kur’an-i Kerim’i ögrendigi yil boyunca yapilan çalismalar katilimcilara aktarildi. Programa, Belediye Baskani Bekir Aksun, Il Müftü Yardimcisi Kazim Ural, Kur’an kursu hocalari, ögrenciler, aileleri ve çok sayida vatandas katildi.

Il Müftü Yardimcisi Kazim Ural, burada yaptigi konusmasinda, “Gelecegimizi, Islam’i ve en güzel kutsiyetimizi kendilerine emanet olarak birakacagimiz, cennet vatani kendilerine miras olarak birakacagimiz, gelecegimizin göz bebegi yavrularimiz, gençlerimiz; 2022 yili Yaz Kur’an Kurslari Kapanis Programina hepiniz hos geldiniz, serefeler verdiniz. Sizler bizim umudumuz, gelecegimizsiniz. Dolayisiyla size, ‘Z kusagi’ veya bir baska kusak adi altinda bir ifadeyi kullanmak zül olsa gerekir diyerek, her birinizin bu bilinçle bilinçlendirmek üzere insallah Allah’a emanet ediyoruz” dedi.

Daha sonra minik kursiyerler hocalari ile birlikte hazirladiklari oyunlari sahneleyerek izleyenlere keyifli anlar yasatirken hazirlanan mehteran gösterisinde ise katilimcilar cosku yasadi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile