Yaz Okulları'na 5 Bin Kişi Kayıt Yaptırdı

Yaz Okulları'na 5 Bin Kişi Kayıt Yaptırdı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve kayıtları hızla devam eden Yaz Spor Okullarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Şuana kadar 5 Bin 13 kişi kayıt yaptırırken kayıtlar ise devam ediyor.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde basketboldan voleybola, karateden tekvandoya, masa tenisinden halk oyunlarına kadar birçok dalda yaz spor okulu kayıtları devam ediyor. Yaz spor okulu kayıtları ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Yaz okulları kurslarımızın kayıtlarına okullarımızın tatili öncesi başlamıştık devam eden kayıtlarımız oldukça yoğun ilgi görüyor. Yüzme kursu dışındaki kayıtlarımızı kursların bitimine kadar devam ettireceğiz. Şuana kadar 5 Bin 13 kişi yaz okullarımızdan yararlanıyor. Gençlerimizi yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına spor salonlarımıza çekeceğiz” dedi.

Tüm öğrencilerin birer spor branşıyla, ilgilenmesi gerektiğine vurgu yapan Şiran, "Yaz spor okullarımız ile tüm Gaziantepli gençlerimizi spor alanlarımıza çekmek istiyoruz. Öğrenciler bir eğitim sezonu sonunda tatillerini eğlenerek, arkadaşlıklarını geliştirerek hem de öğrenerek değerlendiriyor. Her yıl düzenlediğimiz yaz spor okullarımız ile hem çocuklar güven içerisinde, hem de aileler huzur içerisinde tatillerini değerlendirmektedir. Böylelikle hem çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya başarıyoruz hem de ailelerin yüreklerini ferah tutmalarına bir nebze olsun katkı sağlıyoruz" dedi.

Yaz spor okuluna kayıt olmak için aileleri ile birlikte gelen öğrenciler, yaz tatilini spor yaparak değerlendirmek için yaz kurslarına kayıt olduklarını belirtirken, aileleri ise, böyle bir imkanı kendilerine sunduğunu için Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Birçok branşta devam eden kayıtları yaptırmak için ise Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvurulması yeterli olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile