Yazar Hayati Inanç Velilerle Bulustu

Yazar Hayati Inanç Velilerle Bulustu

’Bir Usta Bin Çirak’ etkinlikleri kapsaminda Özel Tekden Fen ve Anadolu Lisesi’nde ögrenciler ile bir araya gelen Yazar Hayati Inanç, Tekden Egitim Kurumlari ögrencilerinin velileri ile söylesi düzenledi.

Özel Tekden Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen ’Can Veren Pervaneler’ söylesisine Yazar hayati Inanç, Özel Tekden Egitim Kurumlari Yönetim Kurulu Baskani Kemal Tekden, Tekden Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Göksel Orhan, okul yönetimi ve ögrenci velileri katildi.

Özel Tekden Egitim Kurumlari Yönetim Kurulu Baskani Kemal Tekden, “Aramizda çok kiymetli bir insan var. Biz gençlerimizle onu bulusturmak için davet etmistik ama velilerden gelen büyük taleple de bu programi tertip ettik. Katiliminizdan dolayi tesekkür ediyorum. Çocuklarimizin akademik seviyelerinin yüksek olmasini istiyoruz ama bunun yaninda kültür ve medeniyet degerlerimizi de hakkiyla ögrensinler. Bütün gayretimiz bunun üzerine. Onlari iki kanatli kus gibi yetistirme üzerine. Sizler de aile olarak destek veriyor ve çok iyi bir sekilde çocuklari bize gönderiyorsunuz. Bu da çok anlamli. Bu yüzden velilerimizi tebrik ediyorum. Bizi kirmayip tesriflerinden dolayi degerli Hayati Inanç beye çok tesekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Yazar Hayati Inanç, velilerle ’Can Veren Pervaneler’ söylesisini gerçeklestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile