Yazar Ismail Sariçay'dan Yeni Kitap 'Kalemin Izi'

Yazar Ismail Sariçay'dan Yeni Kitap 'Kalemin Izi'

Balikesirli Egitimci yazar ve BAYSAD üyesi Ismail Sariçay’in 9’ncu kitabi ’Kalemin Izi’ adli eseri kitap raflarinda yerini aldi.

Balikesirli yazarlar eser üretimine devam ediyor. Egitimci Ismail Sariçay’in ’Kalemin Izi’ adli eseri Sidas yayinlarindan çikti. Daha önce Iciklerde Dügün, Iskence Medeniyeti, Iciklername, Canbaz ile Gambaz, Sidas, Tarihi Türk Idealleri, Hac Anilari ve Egitim Mimardir adli eserleri yayimlanan Sariçay, Kalemin Izi’n de günlük gazetelerde yayimlanan günlük makalelerini bu kitapta topladi.

Egitimci Yazar Sariçay, 3.Altieylül Kitap Fuarinda Balikesir Yazarlar ve Sairler standinda yeni basilan eserini okuyuculariyla bulusturdu. Okuyucular yazarin kitabini imzali olarak almanin mutlulugunu yasadilar. Fuar da stantlari gezen Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci ve Baskan Yardimcilari Feyyaz Çiftçi, Kadir Uzun ve Fikrettin Kocaman BAYSAD standini ziyareti esnasinda diger yazarlarin kitaplarini incelerken, Yazar Sariçay’in son eseri ’Kalemin Izi’ hakkinda yazarla görüs alisverisinde bulundu. Egitimci Yazar Sariçay son eseri hakkinda su ifadelere yer verdi. "Yillarca kalemin dilinden veya izinden, film seridi gibi akan, olaylar ve degerlendirmelerimiz, “Kalemin izinden” eserimizle, siz degerli okuyucularimizin, okuyup degerlendirmelerine birakiyoruz. On yillarca takip ettigimiz dünya ve ülkemizdeki olaylarin ve degerlendirmelerimizin, bugünlere nasil isik tuttugunu, bu eseri okudukça göreceksiniz. Bu eserde, yakin geçmiste dünyanin, bölgemizin ve Türkiye’nin geçirmis oldugu tarihi degisim, gelisme ve olaylari, zamaninda yazilan yazilarimizla, gerçeklesen sonuçlari, daha iyi degerlendirecek ve anlayacaksiniz. Kisaca kalemimizin biraktigi izlerle, tarihe ve gelecege not düstük. Bu notlari okuyup degerlendirecek olan, siz degerli okuyucularimizdir. Kisaca; “Ahvali yazdik kalemin iziyle. Tarihe not düstük kâgit yaziyla”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile