Yazar Izgören Açiklamasi 'Sanati Ve Edebiyati Hayatimiza Katmaliyiz'

Yazar Izgören Açiklamasi 'Sanati Ve Edebiyati Hayatimiza Katmaliyiz'

3. Alanya Kitap Günleri’nin söylesi programina konuk olan Ahmet Serif Izgören, “Kendi dogrusu olmayanlar baskalarinin dogrularinin pesinden gider. Sanati ve edebiyati hayatimiza katmaliyiz” dedi.



Alanya Kültür Merkezi’ndeki 3. Alanya Kitap Günleri devam ediyor. Kitap fuariyla birlikte her gün alaninda uzman konusmacilar, yazarlar, sosyologlar, kisisel gelisim uzmanlari, tarihçiler, ögretim görevlileri ve saglikçilar da söylesileriyle vatandaslar ve ögrencilerle birlikte oluyor. Kitap Günleri’nin 5. gününde yönetim modelleri, beden dili ve liderlik gibi konularda Türkiye’nin en basarili isimleri arasinda yer alan yazar Ahmet Serif Izgören bir söylesi yapti. Söylesiye Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Yilmaz, STK temsilcileri, Alanya Yasam Tasarim Okullari yöneticileri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.



“Kendi dogrusu olmayanlar baskalarinin dogrularinin pesinden gider”

Söylesine anekdotlar ve yasanmis hikayelerle baslayan yazar Izgören, ülkenin bütünlügü için etnik kökenlerle ugrasmak yerine bilgiye odaklanilmasi gerektigini vurguladi. Izgören, “Kendi dogrusu olmayanlar baskalarinin dogrularinin pesinden gider. Sanati ve edebiyati hayatimiza katmaliyiz” dedi.



“Her zaman isiga dogru yürüyün, emeksiz yemek olmaz”

Özellikle gençlere hitap eden Ahmet Serif Izgören, “Her zaman isiga dogru yürüyün, emeksiz yemek olmaz. Isinize saygili olun, sevin; herkes sizi parmakla göstersin. Isinizi iyi yapin, isildarsiniz” ifadelerini kullandi. Izgören, “Bilgi içeri girsin diye Alanya Belediyesi bu kitap fuariyla kapilari açti. Kitap fuari, isiga dogru giden yolu aydinlatiyor” dedi.

Izgören, ise saygiyla ilgili Istanbul Maltepe Yali Mahallesi’ndeki temizlik isçisi Gazi Ceran heykelini örnek gösterdi. Söylesinin sonunda Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, Ahmet Serif Izgören’e Alanya’nin fethinin 800. yili anisina hazirlanan tabloyu hediye etti. Izgören, daha sonra is, yönetim ve kisisel gelisim konularinda yazdigi kitaplarini okuyuculari için imzaladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile