Taraf gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı,Ahmet Kaya'ya yönelik linç gecesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Cüneyt Özdemir’in sunduğu Beş N bir K programına katılan Kütahyalı,Polemiğe girdiği Kadir İnanır’ın Ahmet Kaya’ya yönelik linç gecesinde orada olduğunu söyledi.
Kütahyalı, Kaya’ya yönelik saldırıda İnanır’ın sessiz kaldığını; son açıklamaları ile "sahte kabadaylık" yaptığını öne sürdü.
Kütahyalı konuşmasında Fatih Altaylı'ya da çok sert sözlerle yüklendi.Fatih Altaylı'nın olay sonrası yazdıklarının yenir yutulur cinsten olmadığını belirterek,Altaylı'nın Kaya'ya hakaret ettiği yazısının kabul edilemeyeceğini vurguladı.
İşte Kütahyalı'nın sözleri..
Rasim Ozan Kütahyalı, çarpıcı açıklamalar yaptı
Yazar Rasim Ozan Kütahyalı 5N1k'da Habertürk genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı'ya ve pek çok isme,Ahmet Kaya olayıyla ilgili çok sert sözlerle yüklendi.



















