"Yazıcı, 5 yıl önceki bir ihale soruşturması nedeniyle ifade veriyor"

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi avukat Öztürk Yazıcı, İbrahim Yazıcı'nın gözaltına alınmadığını, 2005 yılındaki bir soruşturmada adı geçtiği için özel

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi avukat Öztürk Yazıcı, İbrahim Yazıcı'nın gözaltına alınmadığını, 2005 yılındaki bir soruşturmada adı geçtiği için özel aracıyla emniyete gelerek ifade verdiğini söyledi.

Emniyet Müdürülüğü önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Öztürk Yazıcı, gözaltına alınmanın söz konusu olmadığını dile getirdi. Kamuoyunun yanıltılmamasını isteyen Yazıcı, "2005 yılında Uludağ Üniversitesi'ndeki bir operasayonla ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında teknik takipte isim geçtiği için ifadesine başvurulmak üzere emniyete davet edildi. Kendi özel aracı ve şoförüyle emniyete geldi. Gözaltı diye birşey yok. İfadesi alındıktan sonra muhtemelen serbest kalacak. Şuan ifade veriyor."

Öztürk Yazıcı, başkanın tanık olarak ifadesine başvurulduğunun altını çizerek, "7 yıl önce gerçekleşen bir ihale söz konusu. Başkanımızla alakası yok. İhaleye girmek isteyen kişi başkana telefon açmış. Yapılan görüşmeyle alakalı ifadesi alınacak. Dosyanın 5 yıllık zaman aşımı var ama adli soruşturma. Savcılık herkesin bu şekilde bilgisine başvurabilir. Başkanımız ifadesini verip çıkacak." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile