Yazıcıoğlu'na Saygı Haftası

Yazıcıoğlu'na Saygı Haftası

Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Teşkilatı tarafından helikopter kazasında hayatını kaybeden Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu için anma haftası düzenliyor.

BBP Sakarya İl Başkanı Reşat Usturbelli, geçen yıl helikopter kazası sonrasında hayatını kaybeden eski Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu anısına gerçekleştirecekleri anma etkinliklerine tüm Sakaryalıları davet etti. Usturbelli, anma etkinliklerinin Sakarya genelinde tüm ilçelerde mevlüt, Hatim Duası, konferans ve anma gecesi ile son bulacağını kaydetti. Usturbelli, İlk etkinliğin 24 Mart gecesi otobüslerle Ankara'ya hareketle başlayacağını, 25 Mart günü ise Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarında gerçekleştirilecek anma etkinliğine katılacaklarını belirtti.
Usturbelli, 26 Mart tarihinde Adapazarı Orhan Camiinde Cuma namazı öncesi yapılacak hatim duasının ardından namaz çıkışı cemaate ikramla devam edecek etkinliklerin 29 Mart 2010 Pazartesi günü 19:30 23:00 saatleri arası Erenler Belediyesi Kültür Merkezi salonunda sema gösterisinin de yapılacağı ve Muhsin Yazıcı oğlu'nun çeşitli yönleriyle tanıtılacağı Anma ve Yaşatma gecesi ile etkinlik programlarının sona ereceğini söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile