Yazikentli Gençlerin Asker Eglencesi Sölene Döndü

Yazikentli Gençlerin Asker Eglencesi Sölene Döndü

Bozdogan Yazikent Mahallesi’nde geleneksel hale gelen asker ugurlama töreni sölene döndü. Programa katilan CHP’nin Bozdogan Belediye Baskani M. Galip Özel askere gidecek gençlerle zeybek oynayip asker analarina da moral verdi. Oldukça renkli geçen ugurlama töreni sonrasi mahallenin gençleri vatan borcunu ödemek üzere kislalarina hareket etti.



Sölen havasinda geçen asker ugurlama töreninde gençlerle birlikte zeybek oynayan Belediye Baskan Adayi M. Galip Özel, programda yaptigi konusmada kutsal vatan borcunu ödemek için kislanin yolunu tutan gençlere, “Vatan size, Bozdogan da 31 Mart’tan sonra bize emanet” diyerek sag salim vatan borçlarini ödeyip gelmeleri temennisinde bulundu.

Kalabaliga da seslenen Özel, "Bu yigit evlatlarimizi vatani görevlerini yapmak üzere askere ugurluyoruz. Askerlerimizin görevlerini en iyi sekilde tamamlayip, ayaklarina tas degmeden sag salim gidip dönmelerini temenni ediyor, görevlerinde basari ve kolayliklar diliyorum. Onlar bizim gururumuz, onurumuz, her seyimizdir" diyerek hediye ettigi Türk Bayragi ile gençleri ugurladi.

Asker eglencesinin ardindan mahalle halki ile bir araya gelen Baskan Adayi Galip Özel, “2009 yilinda çiktigim yolda bana omuz vererek destek vererek bugünlere getirdiniz. Sizin verdiginiz güç ve destek ile sizlere hizmet ettim. Allah nasip ederse birlikte yürüyecegimiz uzun bir yolumuz var. Bu yolun ilk adimini kendi mahallem dedigim Yazikent’den baslatiyorum” diyerek hemserilerinden destek istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile