Yazligina Girdiginde Gördügü Manzara Karsisinda Hayrete Düstü

Yazligina Girdiginde Gördügü Manzara Karsisinda Hayrete Düstü

Sivas’in Gemerek ilçesinde alti ay üzerine yazlik olarak kullandigi evine giren vatandas gördügü manzara karsisinda hemen polisi aradi.

Kayseri’de yasayan Osman Karaburun Sivas’in Gemerek ilçesinde yazlik olarak kullandigi evine gitti. Karaburun, evin kapisini açtigi anda neye ugradigini sasirdi. Evin bir hayli dagildigini gören Karaburun, gördükleri manzara karsisinda hayretlere düstü. Iddialara göre hirsizlarin girdigi evde neredeyse bütün esyalara zarar verildi.

Musluk baslari söküldü, kanepeler kesildi. Bunu gören Karaburun, hemen polisi arayarak sikayette bulundu. Böyle bir vicdansizlik olamaz diyen Karaburun, hirsizlarin biran önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istedigini söyledi.



“Bu kadarini ummuyordum, musluklarin basliklarina kadar sökmüsler”

Osman Karaburun, bütün esyalara zarar verildigini ifade ederek, “ Evimize hirsizlar girmis. Evimizi talan etmis. Bütün esyalara zarar vermisler. Degerli esyalari almislar. Bunlar büyük bir örgüt. Bunu bir insan yapamaz. Polis geldi. Olay yeri inceleme geldi. En kisa sürede bunu yapani bulacaklar. Cezalarini çekmelerini istiyorum. Oturma gurubu olsun buzdolabi olsun bütün esyalara zarar vermisler. Kanepeler teker teker kesilmis. Böyle bir vicdansizlik olmaz. Bu kadarini ummuyordum, musluklarin basliklarina kadar sökmüsler. Sok içerisindeyim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile