Yedisu'da İlçe Emniyet Amirliği Kuruluyor

Yedisu'da İlçe Emniyet Amirliği Kuruluyor

Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve beraberindeki heyet Yedisu ilçesinde kurulması düşünülen İlçe Emniyet Amirliği için ön incelemelerde bulundu.

Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu ile birlikte incelemelerini yapan Emniyet Müdürü Akbal, ön çalışmaların ardından ilçeye emniyet amirliği birimi kurulacağını söyledi. Yer sıkıntısından dolayı geçici olarak Yedisu Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilmesi düşünülen belediye binası içindeki alanda incelemelerini tamamlayan Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve beraberindeki heyet daha sonra İlçe Kaymakamlığı'na geçerek Kaymakam Mustafa Pala ile bir süre görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.
Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu, ilçelerine emniyet amirliği kurulması için belediye olarak imkanları nispetinde her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını söyledi. Memioğlu, "Belediye binamızda emniyet amirliği için düşünülen alanı birlikte inceledik. Burası yeterli gelirse İlçe Emniyet Amirliği kurulacaktır. Biz belediye olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile