Yemen Heyeti Selçuk’ta

Yemen’den gelen 8 rektör ve Eğitim Bakanlığı yetkililerinden oluşan heyet, Selçuk Üniversitesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile rektörlük binasında biraraya gelen heyet, gerçekleştirilecek işbirliği ve iyi niyet anlaşmalarının detaylarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ve Prof. Dr. Mustafa Şahin ile birlikte Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü’ne geçen heyet burada Güzel Sanatlar Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Hastanesi, Teknokent, BİLMER, Merkezi Kütüphane, İleri Teknolojiler Araştırma ve Uygulama Merkezi, BESYO ve Ün TV’de incelemelerde bulundu. Ardından da Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ile dekanların katılımıyla gerçekleştirilen toplatıda üniversiteni tüm birimlerine ilişkin bilgi alma imkanı buldu.

Toplantının son bölümünde kampüs izlenimlerini değerlendiren heyet üyeleri, “Selçuk Üniversitesi’ne ilk kez geliyoruz. Konya’da hemen her alanda son derece gelişmiş bir üniversite bulduğumuzu söyleyebiliriz. Selçuk Üniversitesi gibi Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından biriyle işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyacağız” dedi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile Yemen Heyeti’nde bulunan üniversitelerle çeşitli alanlarda işbirliği ve iyi niyet anlaşmaları imzalandı. Heyet üyeleri ve Rektör Gökbel karşılıklı olarak birbirlerine ülkelerinin gelenek ve kültürlerini yansıtan hediyeler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile