Yengesinden çocuğu oldu!

Yengesinden çocuğu oldu!

Kuzeni Teoman Demir ile aşk yaşamaya başladığı için çok eleştirilen Anna Demir, geçen hafta anne oldu. Teoman Demir, minik bebeği zaman kaybetmeden nüfusuna geçirdi.

 

Eşi Yavuz Demir ' in ö ; lü ; mü ; nden bir yıl sonra kuzeni Teoman Demir ile aşk yaşamaya başladığı iç ; in ç ; ok eleştirilen Anna Demir , geç ; en hafta anne oldu . Teoman Demir , minik bebeği zaman kaybetmeden nü ; fusuna geç ; irdi . İşadamı Yavuz demir ü ; ç ; yıl ö ; nce kanserden hayatını kaybetmiş , Ukraynalı eşi Anna Demir ise bu kayıptan bir yıl sonra onun kuzeni Teoman Demir ile aşk yaşamaya başlamıştı . Bu ilişki yü ; zü ; nden ağır eleştirilere maruz kalan ç ; ift , ü ; zerlerindeki baskıya rağmen geri adım atmadı ve bu ilişki sonunda onlara bir minik bebek kazandırdı .

BEBEĞİN ADI ALONA HANDAN

Anna Demir , geç ; en hafta Gayrettepe ' deki Florence Nightingale Hastane-si ' nde doğum yaptı . Ç ; ift minik kızlarına Alona Handan adını verdi . Bu arada ü ; nlü ; işadamı , nikah konusunda ne kadar ağırdan almış olursa olsun , kızını nü ; fusuna geç ; irmekte ve ona soyadını vermekte hiç ; zaman kaybetmedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile