Yeni Açilan Is Yerlerinin Ruhsatlari Baskandan

Yeni Açilan Is Yerlerinin Ruhsatlari Baskandan

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, 2022 yilinda açilan isletmeleri ziyaret ederek, sahiplerine is yeri ruhsatlarini teslim etti. Demirtas, “Her yeni esnaf, bu sehrin hayat damari demektir” dedi.

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, ilçede 2022 yili itibariyla faaliyete geçen 2 yeni isletmeyi ziyaret ederek sahiplerine ‘hayirli ve bol kazanç’ dilegini iletti. Ardindan isletme sahiplerine çalisma ruhsatlarini takdim etti.

Konusma yapan Baskan Demirtas, “Ilçemizde faaliyete geçen her yeni isletme, gelisen ve cazibe merkezi haline gelen sehrimize deger katiyor. Artik her sektörde ticari isletmeler ilçemizde var olmakta ve hemsehrilerimizin tüm ihtiyaçlarini karsiladigini memnuniyetle söyleyebilir bir durumdayiz. Biz de, 2022 yilinda ilçemizde faaliyete geçen isletmelerimizi Belediyemiz Ruhsat Müdürlügü tarafindan hazirlanan ‘Is Yeri Açma ve Çalisma Ruhsatlari’ni, bizim vazgeçilmez degerlerimiz olan vatanimizin simgesi olan Türk bayragimizi ve Kuran-i Kerim’imizi yeni isletme sahiplerimize takdim ederek, hayirli olmasi dileklerimizi ilettik. Esnaflarimizla sicak sohbetler gerçeklestirdik. Daha iyi hizmet edebilmek için tüm birimlerimizle birlikte hizmete devam edecegiz” dedi.

Baskan Demirtas’in ziyaretinden ve yeni uygulamadan dolayi duyduklari memnuniyeti dile getiren is yeri sahipleri, is yerlerine asilmasinda kolaylik saglamasi ve estetik bir görünüme sahip olmasi için özel çerçeveletilmis ruhsatlarini Baskan Demirtas’ dan teslim alarak tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile