Yeni Baskan Tebrikleri Kabul Ediyor

Yeni Baskan Tebrikleri Kabul Ediyor

31 Mart Yerel Seçimlerinde Süleymanpasa Belediye Baskanligi görevine seçilen Volkan Nallar, hizli basladigi baskanlik görevinin gereklerini yerine getirirken bir yandan da tebrikleri kabul ediyor.

Göreve geldigi günden bu yana bos durmayan Süleymanpasa Belediye Baskani Volkan Nallar, Ramazan Bayrami’nin ardindan hizla çalismalara basladi.

Baskan Nallar, bir yandan da tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Tüm ziyaretçileri memnuniyetle kabul eden Nallar, nezaket ziyaretinde bulunan kurum temsilcileri ve sehrin önde gelen isimlerini Sahil Ek Hizmet Binasi ve Tarihi Belediye Binasi’nda agirliyor.

Kurum ve STK temsilcilerinden hayirli olsun ziyaretleri

Belediye Baskani Nallar, Sahil Ek Hizmet Binasi’nda geçmis dönem Tekirdag Büyüksehir Belediye Meclisi Üyesi ve Belediye Baskanvekili Münür Karaevli ve Göksel Karaevli’yi makaminda misafir etti. Daha sonra Tekirdag Barosu Baskani Av. Egemen Gürcün ve Baro üyelerini agirlayan Nallar, sirasiyla Süleymanpasa Cem Evi Dernegi Baskani Bilal Yilmaz ve beraberindeki heyet ile Roman Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Fehmi Faytoncu’nun hayirli olsun temennilerini kabul etti. Ayrica Tekirdag Vali Koordinatörü Süleyman Karatepe de ziyarette bulunan isimler arasinda yer aldi.

Baskan Nallar tarihi binada misafir etti

Tarihi Belediye Binasi’nda gerçeklesen ziyaretlerde TREDAS Tekirdag Il Müdürü Ümit Günay, Tekirdag Yelken Kulübü Baskani Eren Cicioglu ve Yönetim Kurulu, Tekirdag Van Gölü Çevre Iller Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Naim Atsiz ve Yönetim Kurulu, Tekirdag Idman Yurdu Spor Kulübü Baskani Fatih Esirgen ve Kulüp yöneticileri, CEY-PORT Yönetim Kurulu Baskani Ali Avci ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavir Serafettin Kurt ve meslektaslarindan olusan heyet, Süleymanpasa Belediye Baskani Volkan Nallar’a tebriklerini ileterek yeni görevinde basarilar diledi.

Baskan Nallar, son olarak yeniden Çorlu Belediye Baskanligi görevine seçilen Ahmet Sarikurt, yeni dönem Belediye Meclisi Üyeleri ve CHP Çorlu Ilçe Yönetimi’ni misafir etti. Tarihi Belediye Binasi’nda gerçeklesen nezaket ziyaretinde, Baskan Sarikurt ve beraberindeki heyet, Belediye Baskani Nallar’a yeni görevinin hayirli olmasi temennisinde bulunarak basarilar dileklerini iletti.

“Simdi çok çalisma zamani”

Süleymanpasa Belediye Baskani Volkan Nallar ziyaretlerle ilgili yaptigi açiklamada, tebriklerini iletmek üzere ziyarette bulunan degerli isimlere tek tek tesekkür ederek Süleymanpasa’yi sehrin tüm kesimleri ile is birligi içinde yöneteceklerini ifade etti.

Nallar, “31 Mart günü halkimizin teveccühü ve büyük destegi ile Süleymanpasa Belediye Baskanligi görevine seçilmis olmanin gururu ve mutlulugunu yasiyorum. Biz de Belediye Meclis Üyelerimiz ve çalisma arkadaslarimla birlikte bu teveccüh ve destege layik olabilmek için mesai mefhumu gözetmeden çalisarak sehrimizi bulundugu noktadan çok daha ileriye tasimak için gayret edecegiz. Seçimin ardindan yogun bir Ramazan ve bayram mesaisi geçirdik, belediyemizin birimlerinde yerinde incelemelerde bulunarak tespitler yaptik. Bayramin ardindan da çalismalarimiza hizla basladik. Bu hizi kesmeden bes yil boyunca sehrimize hizmet etmeye devam edecegiz. Bu süreçte sehrimizin çok degerli kurumlarinin temsilcileri ve önde gelen agabeylerimiz, arkadaslarimiz, kardeslerimiz tebrik ve hayirli olsun ziyaretlerinde bulundular. Her birine degerli hemsehrilerimiz adina tesekkür ediyorum. Simdi çok çalisma zamani” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile