Yeni Egitim Ögretim Dönemine Dogru

AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal, yeni egitim ögretim dönemi dolayisiyla mesaj yayimladi.

Ünsal, mesajinda, Türkiye ve Kirsehir'de egitim alaninda yapilan yatirimlar ve gelismelerle birlikte, her geçen yil yeni okullarin, yeni ögretmenlerin egitim alaninda yerini aldigini belirtti.

Milletin teveccühü ile AK Parti'nin 20 yillik iktidarinda Türkiye'de her alanda yenilikler yapildigi gibi en önemli gelismelerin egitimde oldugunu vurgulayan Ünsal, sunlari kaydetti:

"Çagin gerektirdigi her türlü bilgi ve beceriyle donatip, yetismis insan gücümüzü egitimle arttirarak, ekonomimizi, toplumumuzu ve demokrasimizi gelistirme gayreti içinde olduk. Her zaman egitimi önceliklerimizin basina aldik. Egitime ayrilan bütçe tüm kurumlar arasinda ilk siraya çikartilmistir. Her alanda oldugu gibi egitimde de yatirimlarimiz devam etmektedir. 6 Eylül'de ögrencilerimiz okullarinda olacaklar. Uzun bir süre çocuklarimiz ve gençlerimiz okullarindan uzak kaldi. Koronavirüs salgini nedeniyle okullarda alinmasi gereken önlemleri bakanliklarimiz belirledi. Maske, mesafe ve hijyen kosullarinin saglanmasinda daha dikkatli davranmamiz gerektigini bir kez daha hatirlatiyorum. Egitimde marka kent Kirsehir'de ögretmen, idareci ve gelecegimizin teminati büyük beklentilerimizin oldugu evlatlarimiza yeni egitim ögretim döneminde basarilar diliyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile