Yeni Egitim Ve Ögretim Yilini Minikler Böyle Karsiladi

Yeni Egitim Ve Ögretim Yilini Minikler Böyle Karsiladi

Sakarya’da 793 okulda 227 bin 692 ögrenci ders basi yapti. Yeni yilin ilk gününde minik ögrenciler, egitim ve ögretimi çesitli etkinlikler yaparak karsiladi.

3 aylik yaz arasi sonrasinda yeni dönemin ilk zili çaldi, ögrenciler okul siralarina geri döndü. Okul öncesi, ilkokul 1 ve 9’uncu sinifa adim atan ögrenciler için 4-8 Eylül uyum haftasi da bu çerçevede geride kaldi. 2023-2024 egitim ögretim yilinin ilk ders zili çalmasiyla Sakarya’da 793 okulda 227 bin 692 ögrenci ders basi yapti. Bu çerçevede, Serdivan ilçesinde bulunan Mehmet Demir Ilkokulu’nda minik ögrenciler egitim ve ögretimi çesitli etkinlikler yaparak karsiladi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan etkinliklerde ögrenciler yeni egitim yilinin baslamasina iliskin konusma ve siir okumalari gerçeklestirdi. Gösteriler ve mini konserin ardindan çalan zil ile ögrenciler siniflara akin etti.

“Çok mutluyuz, çok heyecanliyiz”

Mehmet Demir Ilkokul Müdürü Süfyan Bilgiç, “2023-2024 egitim ögretim yilimiza Ilkögretim haftamizin ilk gününe kutlama programiyla basladik. Bunun için okulumuzu hazirladik ve okulumuzda 21 ögretmenimiz, 6 okul öncesi ögretmenimiz, idarecilerimiz, brans ögretmenlerimiz ve yardimci personellerimizle okulumuzun her anlamda ögrencilerimizle ders basi yapmaya hazir hale getirdik. Onlara sürpriz olsun diye ilkögretim haftasi kutlama programimizi dördüncü sinif ögretmen ve ögrencilerimiz yaz tatilinde buna hazirlik yapti ögrencilerimiz de tatli bir baslangiç olsun diye çok mutluyuz, çok heyecanliyiz. Her yil ayni heyecani tekrar yasiyoruz. Ögrencilerimiz çok heyecanlilar, velilerimiz çok heyecanlilar okulumuzu, ögretmenlerimizi her anlamda ögrencilerimizin egitim hayatina hazirlamadaki özverili ve heyecanli yaklasimlarini gören velilerimiz güven duygusu içerisinde, rahat ve huzurla bizlere çocuklarini teslim edebiliyorlar. Biz de bunlardan dolayi çok mutluyuz. Hepimiz için 2023-2024 egitim ögretim yili basarili, huzurlu, saglikli bir yil olmasi temennilerimizle bu yil hep birlikte ders basi yaptik çok sükür” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile