Yeni Emniyet Müdürü Zekeriya Baran Görevine Başladı

Yeni Emniyet Müdürü Zekeriya Baran Görevine Başladı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Suşehri Emniyet Müdürü Aydın Batu'dan boşalan Emniyet Müdürlüğü görevine Sivas Emniyet Müdürlüğünün talepleri doğrultusunda Sivas Valiliğinin oluru ile Suşehri merkez karakol amiri Başkomiser Zekeriya Baran'ın atandığı bildirildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Suşehri Emniyet Müdürü Aydın Batu'dan boşalan Emniyet Müdürlüğü görevine Sivas Emniyet Müdürlüğünün talepleri doğrultusunda Sivas Valiliğinin oluru ile Suşehri merkez karakol amiri Başkomiser Zekeriya Baran'ın atandığı bildirildi.
Konu hakkında açıklama yapan Başkomiser Zekeriya Baran, "4 yıldır Suşehri Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev almaktayım. Suşehri Emniyet Müdürü Aydın Batu'dan boşalan emniyet müdürlüğü görevine vekaleten atandım. İkinci bir görevlendirme emrine kadar Suşehri emniyet müdürlüğü görevine bakacağım. Suşehri'nde vatandaşımızın huzuru için gece gündüz demeden görevimizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız ile bugüne dek hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadık hatta vatandaşımızın bizlere yardımları sayesinde birçok olaya zamanında müdahalede bulunduk. Bizler her türlü olaya en kısa zamanda ulaşarak sorunu çözüme kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Vatandaşlarımızdan özellikle 155 polis imdat'ı arayarak bizlere her türlü olayı bildirebilirler. Belirlediğimiz kriterlerimiz doğrultusunda Suşehri'nde rutin olarak devam ettiğimiz gece asayiş uygulamalarına devam edeceğiz. Yine çarşı trafiğinde kargaşa yaşanmaması için ekiplerimiz sürekli cadde üzerlerinde olacaklardır. Ramazan ayında ise vatandaşlarımızın camilerde huzurlu bir şekilde namazlarını kılmaları ve giriş ile çıkışlarında ekiplerimiz devriyelerini ve denetimlerini sıklaştıracaktır" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile