Yeni evli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü

Yeni evli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü

İzmir'de 21 yaşındaki Elif, 10 gün önce taşındıkları evde bıçaklanarak öldürülüp, çıplak halde halıya sarılmış olarak bulundu.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, geçen ay taksi şoförü 28 yaşındaki Savaş K. ile kaçarak evlenen 21 yaşındaki Elif K., 10 gün önce taşındıkları evde, bıçaklanarak öldürülüp, çıplak halde halıya sarılmış olarak bulundu.

KÖTÜ KOKU VAHŞETİ ORTAYA ÇIKARDI


Osmangazi Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın zemin katından kötü kokuların geldiğini fark eden çevredekiler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibi, savcının talimatı ve çilingir yardımıyla eve girdi. Ancak ilk anda kötü koku dışında evde bir olumsuzluk görülmedi. Kokunun, eşyaları bile tam olmayan evdeki bir koltuğun arkasında yoğunlaştığı belirlendi. Koltuğun arkasındaki halıyı açan polisler, çıplak haldeki, bıçaklanmış bir kadın cesediyle karşılaştı. Vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan kadının, geçen 26 Haziran'da taksi şoförü Savaş K. ile kaçarak evlenen Elif K. olduğu tespit edildi.

Yeni evli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü

KOCASI KAYIPLARA KARIŞTI


Katil zanlısı olarak aranan Savaş K.'nın gri renkli bir otomobille kayıplara karıştığı ve yakınlarına Elif K.'nın kendisine ihanet ettiğini söylediği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Savaş K.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Yeni evli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile