Yeni Hal Binasi Sekilleniyor

Yeni Hal Binasi Sekilleniyor

Gebze bölgesinin sebze ve meyve sektörüne yeni vizyon katacak yeni hal binasinda çalismalar yüzde 55 seviyesine geldi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Çayirova Cumhuriyet Mahallesi’ne modern sebze ve meyve hali kazandiriyor. Yapi Kontrol Dairesi Baskanliginin çalismalari dahilinde A blokta çati tabliyesinin son kismi tamamlanirken, çati da kaplama imalatina baslandi. Yine ana bina olan A blokta elektrik, tugla örme ve sivama çalismalari devam ediyor. D blokta betonarme ve istinat duvari imalatlari yapilirken, B-C bloklarda yakin zamanda çati islerine baslanacak. Ayrica hal kampüsünün girisinde yer alacak giris binasi ve kantar için çalismalara baslandi.

Hal binasi projesinde 34 dükkan ve sandik deposu yer aliyor. Genis alaniyla park sorununu ortadan kaldiracak modern hal binasi, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek sekilde insa ediliyor. 25 bin metrekare alan üzerine kurulacak hal binasinda isler hizli ilerliyor.

Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan ve fiziki sartlarin yetersiz olmasi sebebiyle ihtiyaci karsilayamayan mevcut Sebze ve Meyve Hali, Çayirova Cumhuriyet Mahallesi’nde insa edilen yeni yerine tasinacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile