Yeni Hastane Için Geri Sayim Basladi

Yeni Hastane Için Geri Sayim Basladi

Manisa’nin Kula ilçesinde 75 yatak kapasiteli Kula Devlet Hastanesi insaati devam ederken, hastane hem Kula hem de çevre ilçelere hizmet verecek.

2017 yilinin son aylarinda baslayan, müteahhitten kaynakli olarak insaatina birçok kez ara verilen Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasinda sona yaklasildi. Kulali vatandaslar tarafindan tamamlanmasi dört gözle beklenen yeni hastane insaatinda, hastanenin simgesi olarak nitelendirilen tabela ise geçtigimiz günlerde takilmisti. Yaklasik 70 milyon TL maliyetle yapilan Kula Devlet Hastanesi’nin insaatini Kaymakam Kemal Duru ile birlikte inceleyen AK Parti Kula Ilçe Baskani Ahmet Palabiyik, yüklenici firma yetkilisi Furkan Çelik’ten son durum hakkinda bilgi aldi. 75 yatakli olarak insaa edilen hastanenin modern tip teknolojileri ile donatildigini dile getiren Baskan Palabiyik, insaati yerinde inceledi.

Sadece Kula’ya degil, bölgedeki ilçelere de saglik hizmeti verecek olan hastanenin hizmete girmesi için geri sayimin basladigini dile getiren Baskan Palabiyik, emegi geçen basta Kulali Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu olmak üzere herkese tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile