Yeni Karesi Konutlari Canli Bir Yasam Alanina Dönüstü

Yeni Karesi Konutlari Canli Bir Yasam Alanina Dönüstü

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in özverili çalismalariyla tamamlanan Yeni Karesi Konutlari’ndan site sakinleri oldukça memnun olduklarini dile getirdi. Aydinlatma, güvenlik kameralari ve çevre düzenlemeleriyle bölgeyi daha güvenli bir hale getiren Büyüksehir, olusturdugu aktivite alanlariyla da bölgeyi konforlu ve canli bir yasam alanina dönüstürdü.

Göreve geldigi 2019 yilinda insaat halinde bulunan Yeni Karesi Konutlari’ni; büyük bir özveri ve gayretle en kisa zamanda tamamlayarak mülk sahiplerine anahtarlarini törenle teslim eden Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, bölgeyi de her geçen gün daha konforlu bir yasam alani haline dönüstürüyor. Büyüksehir Belediyesi istiraklerinden Balikesir Toplu Konut A.S. tarafindan yapilan 505 daireden olusan Yeni Karesi Konutlari’nin etrafi Büyüksehir Belediyesi’nin; aydinlatma, güvenlik kameralari ve çevre düzenlemeleriyle çok daha güvenli ve huzurlu bir hale getirildi.

Konutlarin hemen yaninda olusturulan aktivite, spor ve çocuk oyun alanlarinda da site sakinleri istedikleri saatlerde güvenle keyifli vakit geçirebiliyor.

Sehrin gürültüsünden uzak nezih bir yasam alani

Sehrin gürültüsünden uzak nezih bir konumda bulunan Yeni Karesi Konutlari sakinleri de evlerinde memnun olduklarini belirterek planli bir sekilde yapilan kapali otoparklar, evlerin kaliteli iç malzemeleri ve konforunu begendiklerini dile getirdi. Baskan Yücel Yilmaz’in girisimleriyle bölgeye bir marketin de açildigi söyleyen vatandaslar, yapilan tüm hizmetler için Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile