Yeni Kasaplar Sertifikalarini Aldi

Yeni Kasaplar Sertifikalarini Aldi

Inegöl Belediyesi’nin Küçükbas Hayvan Damizlik Yetistiricileri Dernegi ve Halk Egitim Merkezi is birligi ile 6 bölgede düzenleyecegi kurban kesimi kursunun ilki Isaören Mahallesinde yapildi. 22 saatlik kursu tamamlayan 47 kursiyer törenle sertifikalarini aldi.

Inegöl Belediyesi, her yil kurban bayrami öncesi Inegöl Küçükbas Hayvan Damizlik Yetistiricileri Dernegi ve Halk Egitim Merkezi is birligiyle açtigi kurban kesim kursu bu sene 6 farkli bölgede gerçeklestiriyor. Ilki Isaören Mahallesinde yapilan kursa burada 47 kisi katildi.

22 saatlik kursu basariyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarini aldi. Kursun kurban bayramina kadar Cerrah, Kursunlu, Çitli, Alanyurt ve merkezde Inegöl Halk Egitim Merkezi olmak üzere 5 bölgede daha yapilacagi ifade edildi.

Sertifika töreninde konusan Belediye Baskani Alper Taban, “Kurban bayramina kisa bir süre kaldi. Hayat boyu ögrenme arzusu devam ediyor. Bunun için STK’larimiz, okullarimiz, kurslarimiz var. Bununla ilgili yeter ki yeni bir sey ögrenme çabasi içerisinde olan insanlar olsun. Ben kursa katilan herkesi takdir ediyorum. Bilmedigimiz çok sey olabilir, ama ögrenmek için bir mâni yok. Ayrica Halk Egitim Merkezi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile