Yeni Kaymakam Göreve Başladı

Yeni Kaymakam Göreve Başladı

Kuşadası’nın yeni Kaymakamı göreve başladı.

Gaziantep Vali Yardımcılığı’ndan Kuşadası Kaymakamlığı’na atanan Mustafa Ayhan, bugün göreve başladı.

Görevinin ilk günü 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılan Kuşadası’nın yeni Kaymakamı Mustafa Ayhan, daha sonra da Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 2003-2005 yılları arasında Aydın’da İncirliova Kaymakamı olarak da görev yapan Mustafa Ayhan, Aydın bölgesini iyi tanıdığını belirterek, Kuşadası’na hizmet için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

1964 Anamur doğumlu olan Mustafa Ayhan, İlk, Orta ve Lise tahsilini Anamur'da tamamladıktan sonra, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi ve Mülki İdare Amirliğine 1989 yılında Adana Kaymakam Adayı olarak başladı.

Kayseri-Felahiye, Afyon-İhsaniye, Muş-Hasköy, Malatya-Battalgazi, Çorum-Alaca, Aydın-İncirliova, Sürmene-Trabzon Kaymakamlıkları ve Batman ve Gaziantep Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kaymakam Mustafa Ayhan, iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca biliyor. Öğretmen Sibel Ayhan ile evli olan Kaymakam Mustafa Ayhan’ın İlay ve Nilay isminde iki kızı vardır .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile