Yeni Mahale Sitespor Kulübü Başkanı Hasbi Altın:

Yeni Mahale Sitespor Kulübü Başkanı Hasbi Altın:

Simav Yeni Mahalle Sitespor Kulüp Başkanı Hasbi Altın, ligin bitimine üç hafta kala Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Tertip Komitesi'nin yak oyunu sergilediğini ilri sürdü.

Altın, Tertip Komitesi'nin son haftalarda bölgesel lige gitmeyi hedefleyen dört takımın maç saatleriyle ilgili düzensizlikler yaparak lige gölge düşürdüğünü iddia etti. Altın, hataların giderilmesi için Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na yaptıkları sözlü müracaatın haklı bulunmasına rağmen tertip komitesinin uyarıları dikkate almadan yanlış uygulamaya devam etmesinin bardağı taşıran son damla olduğunu ve bu yüzden de takımlarını ligden çekme noktasına geldiklerini söyledi.
Durumun düzeltilmesi için federasyon ve tertip komitesi üyelerinin telefonlarına bile çıkmamasını manidar bulduklarını dile getiren Yeni Mahalle Site Spor Kulüp Başkanı Hasbi Altın, hatalara devam edilmesi halinde önümüzdeki Cumartesi günü Dumlupınar Üniversitesi ile yapacakları karşılaşmaya giderek tepki olarak sahada formalarını bırakmayı planladıklarını kaydetti. Altın, oynanan çirkin oyunların içerisinde bölgesel lige gitmeyi hedefleyen diğer iki takımın hiçbir suçu ve günahı bulunmadığını da iyi bildiklerini ve bu takımları çirkin ayak oyunlarının dışında tuttuklarına vurgu yaptı.
Altın, tertip komitesinin uyarılarını almamaya devam etmesi halinde önümüzdeki Cumartesi günü DPÜ ile yapacakları maçta takımlarını ligden çekerek haksızlığı tüm spor camiasına ve ülkeye duyurmaya kararlı olduklarını söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile