Yeni Nesil Batarya Kampusüne BBP'den Destek

Yeni Nesil Batarya Kampusüne BBP'den Destek

Bursa’da TOGG isbirliginde insa edilecek Siro Batarya Üretim ve Gelistirme Tesisi’ne Büyük Birlik Partisi’nden destek geldi. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in istirak ettigi kampusün temel atma töreninde açiklama yapan Birlik Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli, “Otomobil nerede dediler, fabrika nerede dediler. Iste burada. Simdi yeni bir atilimla yeni nesil batarya kampusünün temelini atiyoruz. Bu tesisler ve yerli atilimlarla gençlerimiz Avrupa’dan, emperyalistlerden medet ummayacak. Artik gençlerimiz yerli yüksek teknoloji, uzay ve savunma sanayisinde büyük islere imza atacak” dedi.

Gemlik’te Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla TOGG kampüsünün hemen yaninda 609 bin metrekarelik alanda batarya tesislerinin temeli atildi.

Temel atma törenine katilan Büyük Birlik Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Afatli, “Bugün özellikle dünya üzerindeki araçlarda kullanilacak batarya fabrikasinin temeli atiliyor. Bursamiz, ülkemiz, gönül cografyamiz ve Islam alemine hayirli olsun. Birileri fabrika nerede, araç nerede diye sordu. Iste akilli cihaz da fabrika da burada. Bugün temeli atilacak tesisle Bursa özelinde dünya markasi olacak. Bütün dünyanin ve ülkelerde TOGG ve Bursa’da üretilen yeni nesil batarya sistemlerini görecegiz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Yeni yatirimlar gelecektir” dei.

Büyük Birlik Partisi olarak yerli ve milli yatirimlarin yaninda olduklarini hatirlatan Alfatli, “Bursa sanayi, tarim, turizm sehri. Sanayicilerimiz, ihracatçilar, yatirimcilarimiz basimizin taci. Dünyanin geldigi noktada Türkiye oyun kurucu ülkeler arasinda yerini alacak. Yeni tesisle birlikte kilogram basi ihracatimiz artacak. Katma degerli ürünler sayesinde Türkiye dünya siralamasinda farkli bir ligde yer alacak. Yüksek teknoloji yatirimlari, yerli savunma ve uzay sanayi yatirimlari gençlerimizi heyecanlandiriyor. Artik gençlerimiz, yabancilardan, emperyalistlerden, Türkiye düsmanlarindan medet ummayacak. Milli ve yerli olanlardan medet umacaklar. Bugün atilan temel de bu adimlardan bir tanesi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile