Yeni Projeyle Battalgazi Gül Kokacak

Yeni Projeyle Battalgazi Gül Kokacak

Battalgazi’nin modernize edilmesi için birçok vizyonel projeyi hayata geçiren Battalgazi Belediyesi, Tandogan Mahallesinde hayata geçirecegi Gül Bahçesi Projesi’nin çalismalari basladi. Projenin tamamlanmasi ile ilçeyi gül kokusu saracak.

Daha modern ve yasanabilir bir Battalgazi olusturmak için vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in seçim vaatlerinden bir tanesi daha ilçede hayat buluyor. Hayata geçirdigi yatirim ve hizmetlerle her kesimden vatandasin büyük takdirini toplamanin hakli gururunu yasayan Baskan Güder, Gül Bahçesi Projesinin startini verdi. Tandogan Mahallesi’ndeki Kismet ve Dostlar Sokak arasinda bulunan 9 bin metrekarelik alan üzerine yapilacak olan ve içerisinde; Isletme binasi, gül parselleri, süs havuzlari, yürüyüs yollari ve çocuk oyun alanlarinin olacagi Gül Bahçesi, Battalgazililerin ugrak mekani haline gelecek. 3 milyon lirayi asan projenin tamamlanmasi ile ilçeyi gül konusu saracak. Malatya iklimine uygun renk cümbüsünün yasanacagi Bahçede 30 farkli türden bitki ve güller yer alacak.

Battalgazi Belediyesi tarafindan Tandogan mahallesinde projelendirilen Gül Bahçesi, Battalgazi’ye ayri bir renk katacak. Projenin startini veren Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, proje alanina 200 kamyon toprak serimi gerçeklestirerek, alan düzenlemesi gerçeklestirdi.

Gül yüzlü insanlarin ilçesi Battalgazi’yi gül bahçesine haline dönüstürme çalismalarinin devam ettiginin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Gül yüzlü insanlarin ilçesi Battalgazi’mizi gül bahçesine haline getiriyoruz. Büyük önem verdigimiz ilçemizin estetigini hayata geçirdigimiz projelerimiz ile daha renkli bir görünüme kavusturuyoruz. Bu kapsamda Renk ve Koku Bahçesi projemizin de startini verdik. Ekiplerimiz suanda hummali bir çalisma içerisindeler. Malatya’miza ve Battalgazi’mize hayirli olsun. Projemiz tamamlandigi zaman güzel bir alan olacak. Bizler bu yola hizmet aski ile çiktik. En güzel hizmetleri sunmak, bizim boynumuzun borcudur. Çünkü Battalgazi’ye hizmet sözümüz var, yatirim sözümüz var. Ilçemizin hiçbir mahallesini ayirmiyor, her bir mahallemizi hizmet ve yatirimlarla ilmik ilmik dokuyoruz. Halkimiza daha güzel bir yasam sunmak için Battalgazi Belediyesi olarak her daim sahadayiz. Gül bahçesi projemizin hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile