Yeni Türk Ticaret Kanunu Eğitimleri Btso'da Yapılıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek olan `Yeni Türk Ticaret Kanunu` ile ilgili eğitim seferberliği başlattı.



Eğitimlerin ilki BTSO Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi . BTSO Genel Sekreteri Nihat Balkan , eğitimlerin iş dünyasının çatı kuruluşu BTSO’nun yeni kanunun iş çevrelerince benimsenmesi ve uygulamada yaşanacak sorunları önceden tespit edip önlemek amacıyla düzenlendiğini söyledi .

Balkan , " 1 tam gün sürecek olan eğitimlerimizi , 15 günlük periyotlarla tekrar edeceğiz . Her bir eğitim , salon kapasitesi ile sınırlı olabileceğinden , önkayıt yaptırılmasını özellikle istiyoruz . Kanun’a ilişkin tüm sorularınıza cevap bulabileceğiniz bir platform oluşturduk . Olabildiğince geniş kitlelerin bu fırsattan yararlanmasını diliyoruz . " dedi .


Burak Yavuzbalkan tarafından verilen eğitimde , `Kurumsal Yönetim` , `Yeni Türk Ticaret Kanunu ile Şirketler Hukuku Kapsamında Getirilen Değişiklikler` , `Yeni Türk Ticaret Kanunu ile Anonim ve Limited Şirketlere Getirilen Değişiklikler` , `Yönetim Kurulunun Devredilemez Görev ve Yetkileri` , `Riskin Erken Saptanması ve Yönetimi` , `Kurumsal ve Finansal Raporlama Alanında Yeni Dönem` , `Denetim Düzenindeki Reformcu Değişiklikler` ve `Yeni Türk Ticaret Kanunu Yol Haritası` gibi konular masaya yatırıldı .

Eğitim , 15 Şubat , 29 Şubat , 15 Mart , 28 Mart , 17 Nisan , 26 Nisan , 16 Mayıs , 30 Mayıs , 13 Haziran ve 28 Haziran 2012 tarihlerinde yeni katılımcılarla devam edecek .



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile