Yeni ZİDANE

Almanya'nın Avustralya'yı dağıttığı maçta herkese parmak ısırtan Mesut Özil, Dünya Kupası'nda yeni yıldızlar çıkmasını bekleyenleri kendine hayran bıraktı

 

Almanya ' nın Avustralya ' yı dağıttığı maçta herkese parmak ısırtan Mesut Özil , Dünya Kupası ' nda yeni yıldızlar çıkmasını bekleyenleri kendine hayran bıraktı

Almanya ' nın önceki gün grupta 4-0 ' la devirdiği Avustralya mücadelesinin ardından herkesin konuştuğu tek isim Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil oldu . Futbolseverleri kendisine hayran bırakan Mesut , büyük turnuvalara adını altın harflerle yazdıran dünyaca ünlü Fransız yıldız Zinedine Zidane ' ın tahtına ortak olabilecek yetenekte olduğunu kanıtladı . Dünya Kupası ' nın en iyi olması beklenen Arjantinli Lionel Messi ' ye nazire yaparcasına müthiş bir futbol ortaya koyan Mesut Özil , Alman basını tarafından da yere göğe sığdırılamadı . B . Z gazetesi , ' Mesut Özil oyun kurucu , sihirli ayak ve ritmi belirleyen oyuncu ' derken , Kicker , ' Özil ile oyun hamlesi çok güçlü ' ' şeklindeki başlıkla verdiği haberde , ' Mesut Özil iyi bir şov sergiledi . Eksik kalan tek şey bir goldü ' ' ifadesini kullandı . Öte yandan İspanyol basını da Almanya ' nın yıldızı olarak Mesut Özil ' i seçerken , Türk orijinli futbolcuya övgüler yağdırdı . AS , Dünya Kupası ' nda beklenmedik bir Almanya ' nın sahaya çıktığını ve bunun baş aktörünün Mesut Özil olduğunu yazarken Marca da ' Almanlar , Özil ile baş döndürücü bir hızla uçuyorlar ' ifadesini başlığına çıkardı .

Türkiye sahaya çıkıyor
Katılamadığımız Dünya Kupası ' nda bugün ayrı bir heyecana ortak olacağız . Ülkemizde top koşturan ' Bizim çocukların ' mücadelesi bu maçları ayrı bir gözle takip etmemize neden olacak . Günün ilk maçında Yeni Zelanda karşısına çıkacak olan Slovakya ' da gözlerimiz , Fenerbahçe ' nin yeni transferi Miroslav Stoch ' u mercek altına alırken Holosko , Vittek ve Sapara da diğer motiflerimiz olacak . Günün ikinci maçında Galatasaraylı Keita ' nın formasını giydiği Fildişi Sahili , ölüm grubu olarak adlandırılan G Grubu ' nda Portekiz karşısında puan arayacak . Son maçta ise turnuvanın 1 numaralı favorisi Brezilya , kapalı kutu Kuzey Kore önünde Elanolu kadrosuyla fark peşinde koşacak .

Maç izlemeye tutuklama!
Somali ' de Hizbul İslam militanlarının , 2010 Dünya Kupası maçının seyredildiği iki eve baskın düzenlediği ve 30 kişiyi alıkoyduğu bildirildi . Görgü tanıkları , başkent Mogadişu yakınlarındaki Afgoye kentinde önceki akşam militanlar tarafından iki eve baskın düzenlendiğini ve Almanya-Avustralya maçını seyreden 30 kişinin yakalanarak götürüldüğünü söylediler . Militanların , Hizbul İslam grubuna üye oldukları ve alıkonanlar arasında 15 yaşındaki bir gencin de bulunduğu belirtildi .

Green ' in kalbi kırık
Yediği komik golle İngiltere ' yi rezil eden eden kaleci Robert Green ' in , yaptığı büyük hatada özel hayatının başrol oynadığı ortaya çıktı . Green ' in aile dostu , West Ham United ' lı kalecinin , 1 ay önce model sevgilisi Elizabeth Minett ' den ayrıldığını ve bunun etkisinden kurtulamadığı için Dünya Kupası ' na konsantre olamadığını söyledi . Ayrılığın Elizabeth ' i aklından çıkartamayan Robert Green ' i oldukça sarstığını söyleyen arkadaşı şanssız kalecinin yine bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olacağına inandığını belirtti .




Akşam
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile