AK Parti Karabük Milletvekilleri Av. Cem Sahin ile Ali Keskinkiliç Yenice ilçesini ziyaret etti. Dogalgaz çalismalarinin tamamlandigi Özal Mahallesi’ndeki dogalgaz arzi baglanan Hasan ve Meryem Kayali çiftinin evine giden milletvekilleri hayirli olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette konusan Milletvekili Cem Sahin, "Cumhurbaskanimizin da elbette ki ortaya koymus oldugu vizyon çerçevesinde biz ilçelerimizi bu dogalgazi verebiliyoruz. Cumhurbaskanimizin önümüzdeki bes yillik süreç içerisinde Türkiye’deki 81 ildeki tüm ilçelere dogalgaz verilmesine yönelik bir vizyonu var. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligimiz da bu vizyonun farkinda ve çalismalarini buna yönelik olarak yürütüyor. Dolayisiyla biz de bu çerçevede ilerleyen yillarda Karabük’teki tüm ilçelerimize en genis kapsamda dogalgaz hizmeti açisindan faaliyetlerimizi gerçeklestirecegiz. Insallah halkimizi dogalgazla kavusturmus olacagiz" dedi.
Dogalgaz müjdesinin verildigi ilçede ilk abonelik isleminin yapildigini ifade eden Milletvekili Keskinkiliç, "Bunun disinda dün Yenicemizden biliyorsunuz yüz tane gencimiz Türkiye Tas Kömürü Kurumlarinda ise baslamis oldu. Bu da önemli bir müjdedir. Bunun yaninda bugün yine muhtarlarla bir araya geldik ve Yenice’de 52 kilometre asfaltli yol yaparak rekor kirmis olduk" diye konustu.
Il Baskani Ferhat Salt da emegi geçenlere tesekkür etti.
Kayali çifti de dogalgaz için Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür ederek, "Biz bunu istiyorduk. Dogalgaz gelmesinden tabii ki memnunuz. Hem rahat edecegiz hem de isinacagiz. Her seyiyle faydalanacagiz" dedi.
Yenice Ilçesi Dogalgaza Kavustu
Karabük’ün Yenice ilçesinde dogalgaz çalismalarinin tamamlandigi mahalleye ilk gaz verilmeye baslandi.



















