Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan, Kurban Bayrami'ni Kutladi

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, tüm Islam aleminin Kurban Bayrami'ni tebrik etti.

Erbakan, yayimladigi kutlama mesajinda, kaba kuvveti, imtiyazi ve menfaati hak sebebi sayan zihniyete sahip küçük bir azinligin, maddi gücü ellerinde bulundurdugu için dünyaya hakim oldugu degerlendirmesinde bulundu.

Bu sebeple dünyanin her kösesini ve özellikle Islam cografyasini zulüm, çifte standart, sömürü, kan ve gözyasinin kapladigini belirten Erbakan, sunlari kaydetti:

"Bu sartlar altinda tüm Islam alemi olarak buruk da olsa bir bayram sevincini daha hep birlikte yasiyoruz. Cenab-i Allah bu mübarek günlerde kestigimiz kurbanlarimizi, yaptigimiz dua ve ibadetlerimizi kabul buyursun. Öncelikle kendi ülkemizde adaleti, refahi, huzur ve barisi hakim kildigimiz, yasanabilir Türkiye'yi kurdugumuz, yeniden büyük Türkiye'yi insa ettigimiz, tüm Müslüman ülkeler arasinda birlik ve beraberligi tesis ettigimiz, bizim medeniyetimizin hakki üstün tutan prensipleri dogrultusunda yeni ve adil bir dünyayi hayata geçirdigimiz bayramlarda bulusmak duasiyla, milletimizin ve tüm Islam aleminin mübarek Kurban Bayrami'ni tebrik ediyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile