Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan, Sel Felaketinin Yasandigi Bozkurt'u Ziyaret Etti Açiklamasi

'Insallah bu maddi kayiplar ve hasarlar bir an evvel devletin de gücüyle, destegiyle ortadan kaldirilir, karsilanir ve insallah bir an evvel yaralar sarilir'.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, sel felaketinin yasandigi Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyaret etti.

Bozkurt Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Erbakan, ardindan vatandaslar ve esnaflarla sohbet ederek, selden etkilenen tüm vatandaslara geçmis olsun dileklerini iletti.

Erbakan, gazetecilere, dogal afetlerin dönem dönem yasandigini, bundan sonra da olacagini belirterek, "Inancimiza göre tedbire tevessül farzdir. Gerekli tedbirlerin alinmasi gerekir. Afetlerden önce bu tedbirlerin yapilmasi, yerine getirilmesi son derece önemli. Burada da en büyük sorumluluk yetkililere, devlete düsüyor. Bir diger önemli konu da afet sonrasi yaralarin sarilmasi ile ilgili yapilacak isler. Tabii ki gönüllü kuruluslarimiz da çaba sarf ediyor ancak asil gücü devletin ortaya koymasi gerekir." dedi.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu'dan çalismalarla ilgili bilgi aldigini aktaran Erbakan, sunlari kaydetti:

"Aldigimiz bilgilere memnun olduk. Çok hummali, ciddi çalisma yürütülüyor ve maddi kayba ugrayan, özellikle esnafimizin kayiplarinin çok büyük oranda karsilandigi ifade ediliyor. Bu sekilde olmasini biz de temenni ederdik. Insallah bu maddi kayiplar ve hasarlar bir an evvel devletin de gücüyle, destegiyle ortadan kaldirilir, karsilanir ve insallah bir an evvel yaralar sarilir. Bundan sonra bu gibi afetler, yangin, deprem, sel olsun, tedbirlerimizi almamiz lazim, inancimizin da geregidir. Tedbir almazsak yasananlardan sorumlu oluruz. Insallah bundan sonra afetler gerçeklesse dahi böyle büyük kayiplar yasamayiz. Burada çaba gösteren gönüllü kuruluslar, askerlerimiz, ordumuz, ayni zamanda devlet kuruluslarinin yetkilileri, bütün emek sarf edenlere tesekkür ediyoruz, sükranlarimizi sunuyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile