Yeniden Refah Partisi Yozgat'ta Bagimsiz Olarak Seçime Giriyor

Yeniden Refah Partisi Yozgat'ta Bagimsiz Olarak Seçime Giriyor

Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Suat Kiliç, 31 Mart 2024 tarihinde yapilacak yerel seçimlere, Yozgat ve ilçelerinde kendi adaylariyla gireceklerini söyledi.

Yozgat’ta partisinin düzenledigi basin toplantisina katilan Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Suat Kiliç, partililerle bir araya geldi. Yozgat’ta kendi adaylariyla yerel seçimlere katilacaklarini söyleyen Kiliç, partililerden adaylarina sahip çikmalarini istedi.

"Kiliçdaroglu-Erdogan ikileminde Erdogan’dan yana tavrimizi belirledik"

Cumhurbaskanligi seçimlerinde Recep Tayyip Erdogan’a destek verdiklerini hatirlatan Kiliç, “Cumhurbaskanligi seçimi, beka meselesidir dedik. Terörle mücadele kesintiye ugramasin dedik. Türkiye’nin dis politikasinda tutarsizliklar yasanmasin dedik. Kiliçdaroglu-Erdogan ikileminde Erdogan’dan yana tavrimizi belirledik. Ama artik bu seçim yerel seçim, cumhurbaskanini seçmeyecegiz, hükümet seçmeyecegiz. Iç politikanin, dis politikanin, ekonominin gidisatini belirlemeyecegiz. Sokaklari kim süpürsün, çöpümüzü kim kaldirsin, kaldirimlari kim onarsin, asfalti kim atsin, parki, bahçeyi kim yapsin, Kresleri, yasli bakim merkezlerini, engelli rampalarini kim kullanima hazirlasin gibi bir belediyenin yapmasi gereken islerle ilgili kararimizi verecegiz. Bizim bu hizmetlerimizi en iyi görecek olan belediye baskani adayini belirleyip seçecegiz” dedi.



"Kendi adaylarimizla seçime girecegiz"

Yozgat’ta kendi adaylariyla seçime katilacaklarini kaydeden Kiliç, “Yozgat’ta biz kendi adayimizi belirleyip açiklayacagiz ve 31 Mart seçim yarisina Yozgat’ta kendi adaylarimizla katilacagiz. Adaylarimizi açikladigimiz ilçeler var, diger ilçelerde de bu yarisa kendi adaylarimizla katilacagiz. Yozgat’ta merkez dahil 14 tane belediyede Yeniden Refah Partili adaylar, Yeniden Refah Partisi logosuyla yarisa katilacaklar. Sizlerden arzumuz istegimiz, adaylarimiza sahip çikmaniz, partimize sahip çikmaniz, Yeniden Refah Partisi’ni bir iktidar alternatifi olarak büyütmenizi istiyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile