Yenifakılı İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Öğrencililerle ve Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Yenifakılı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilköğretim öğrencileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek teşkilatın çalışmalarını anlattı.

Yenifakılı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amir Vekili Banu Gökcen ve Trafik Denetleme Büro Amir Vekili Fatih Demir tarafından Bektaşlı İlköğretim Okulu ile Adem Karacabay Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla emniyet teşkilatını öğrencilere tanıtıp sevdirmek, polis ve halk arasındaki iletişimi artırmak amacıyla konferans düzenlendi.

Konferansta polisin varlık sebebinin insan olduğu olgusu üzerinde durulurken, bu alanda polisin en önemli yardımcısının ihbar mekanizması olduğu vurgulandı.

Diğer etkinlikte ise Yenifakılı İlçe Emniyet Amiri Feyami Can, polis merkezi Amir Vekili Ahmet Yaman ve polis memuru Yaşar Akyürek'in katılımıyla ilçedeki mahalle muhtarları ile ''Huzur Toplantısı'' düzenlendi.

Yapılan toplantıda muhtarların sorunları ve emniyetten beklentileri dinlendi. Huzurlu bir Yenifakılı için polis-halk ilişkilerinin üst düzeyde tutulması amacıyla gereken desteğin gösterilmesinin istendiği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile