Yenilenen Bimeks Kapılarını Açtı

Teknoloji mağazası Bimeks yenilenen Pendik mağazasını açtı. Açılış öncesi mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, indirimli ürünlerden almak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Pendik‘te 1500 metrekare alana kurulu Bimeks mağazası, yaklaşık iki kat büyütülerek kapılarını müşterilerine açtı. Açılış nedeniyle çok sayıda elektronik ürün indirimli olarak satışa sunulunca, vatandaşlar da mağazaya akın etti.

Yağmur ve soğuk havaya rağmen mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, LCD televizyonlar ve bilgisayarlara yoğun ilgi gösterdi.

Mağazasının açılmasını bekleyen vatandaşlardan Mustafa Gündeş, "06.30‘da geldim. Televizyon almayı düşünüyorum. Araştırma yaptım fiyatlar uygun olduğu için geldim. Hava soğuk ama beklediğimize değecek" diye konuştu.

Gökhan Özdemir isimli müşteri ise ise gece saat 01.30‘dan beri beklediğini belirterek, "İndirim bayağı iyi. Televizyon alacağım. Araştırma yaptım beklediğime değecek. Böyle indirimleri her zaman bekliyoruz" dedi.

Saatin 09.00 olmasıyla birlikte Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks Satış Koordinatörü Önder Turan ve Bimeks Yatırım ve Proje Grup Direktörü Muhuttin Şener kurdele keserek mağazanın açılışını gerçekleştirdi ve müşteriler izdiham yaşanmasını önlemek için 20 kişilik gruplar halinde içeri alındı. Buna rağmen bazı vatandaşların heyecanlı ve aceleci tavırları gözden kaçmadı. Özellikle LCD televizyon, MP3 player ve bilgisayarlar en çok rağbet gören ürünler oldu.

İndirimli ürünleri alma şansını elde eden Sefa Aydın, "LCD televizyon, mouse ve mp3 player aldım. Fiyatlar çok uygun, piyasa değerlerine göre yüzde 40‘a varan indirimler var. 05‘00‘de kalkıp geldik ancak beklediğime değdi" diye konuştu.

Bimek Genel Müdürü Arif Bayraktar, mağazayı iki kat büyüttüklerini belirterek, "Burası kriz ortamında açtığımız bir mağazaydı. Tek katıyla müşterilere hizmet veriyorduk. Baktık ki ekonomi iyi, müşterilerimiz memnun ikinci katı da açalım dedik. Yeni mağazamız 3 bin metrekare. Hava muhalefeti bizi biraz ürkütmüştü ama müşterilerimiz Bimeks‘i tanıyor ve fiyatlarımızı biliyorlar. Çok ilgi gösterdiler. Sabahın erken saatlerinden beri insanlar dışarıda. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Bayraktar, Bimeks‘in yatırımlarının devam edeceğini ifade ederek, Haziran ayın sonuna kadar 6 mağazanın daha açılacağını ve tüm Türkiye‘ye yayılmaya devam edeceklerini kaydetti.

Pendik Bimeks‘te indirim 17 Nisan tarihine kadar stoklarla sınırlı olarak devam edecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile