Yeniliklerin Öncüsü AGT 2023 Trendleriyle INTERMOB'ta

Yeniliklerin Öncüsü AGT 2023 Trendleriyle INTERMOB'ta

Ahsap bazli mobilya ve dekorasyon grubu ürünleriyle sektörüne öncülük eden AGT, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçeklesen INTERMOB Fuari’nda yerini aldi. AGT stand tasarimi ile fuarin ilgi odagi oldu. Ayrica lansman ürünleriyle de sektörün 2023 trendlerine ilham verdi. Tasarimda ve üretimde inovasyonu ve kaliteyi ön planda tutan AGT, Mobilya, Ahsap ve Orman Ürünleri sektörünün en büyük uluslararasi bulusmasi özelligini tasiyan INTERMOB Fuari’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Sektörünün “Deger Üreten Markasi olma” ilkesinden yola çikarak tüm ürün gruplarinda renk ve desen alternatiflerini, yeni koleksiyonlarini ziyaretçileri ile bulusturdu.



AGT INTERMOB standinda lanse ettigi ürün gruplari ise söyle:

Seramik boyutunda suya dayanikli laminat parkeler (MOOD SERISI)

Yalnizca konut degil, ofis ve trafigin yogun oldugu alanlarda da tercih edilen AGT laminat parkelerine suya dayanikli, doku ve renk seçenekleri bakimindan rakiplerinden ayrisan, 25 yil garantili, antistatik parke koleksiyonlari eklendi. Yoga ve Marco Polo koleksiyonlari ile dogal yüzey yapisina sahip, en yeni Register Embos koleksiyonlarini pazara sunan AGT, suya dayanikli Mood parke koleksiyonu ile laminat parkeye yeni bir soluk getirdi. AGT, Mood koleksiyonu içerisine yerlestirilen genis ebatli tas desenler ise seramik malzemeye muadil laminat parkelerin baslangici oldu.

Kapak ve Dekorasyon Malzemelerine Yeni Panel Koleksiyonu 3P

AGT’nin Supramat koleksiyonu ile yükselise geçen mat trendi, Premium Pet Panel koleksiyonu ile yeni bir boyut kazandi. Solid renklerdeki zarafeti mekânlara tasiyan 3P Panel koleksiyonu dokulu yüzeyleri ile de yeni bir Premium mekân trendini baslatti.

Koleksiyon içerisinde yer alan Gece Siyahi, Derin Mavi, Elit Gri, Karetta Yesili, Konfor Gri, Latte Krem, Polar Beyaz, Vintage Bej ve Yaprak Yesili dekorlari yeni bir panel modasi baslatiyor. 3P koleksiyonu özellikle parmak izi birakmama ve yüksek çizilmezlik direnci ile de mutfaklara fonksiyonelligi sunuyor.

Türkiye’nin CDF Üreticisi

AGT Türkiye’de bir ilki gerçeklestirerek, en son üretim teknolojisini yüksek kaliteli ve sürdürülebilir malzemelerle birlestiren en yeni levha çözümlerinden birisi olan Compact CDF’i üretmeye basladi.

Bu yeni ürün grubuna INTERMOB’ta da yer veren AGT, ülkemizde daha çok ithal edilerek kullanilan bu ürünün yerli üreticisi olarak fuar ziyaretçilerine yüksek yogunlukta suya dayanimli özel AGT MDF’si ile üretilen CDF koleksiyonunu tanitti.

"INTERMOB’ta olmaktan çok memnunuz"

Avrasya cografyasindaki en önemli organizasyon INTERMOB Fuari’na yerli ve yabanci katilimcinin yogun oldugunu belirten AGT Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Ahmet Çetinkaya, sektörün lider mobilya ve mamul üreticileri ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarini belirterek, AGT’nin öncü ve yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerle bulusturduklarini ifade etti.

Çetinkaya fuar için sunlari söyledi: “Sektör için büyük önem tasiyan INTERMOB Fuari’nin yildiz oyuncularindan biriyiz. Tüm Dünya’dan ziyaretçilerimizin oldugu verimli bir fuar geçiriyoruz. Bu yil bunu öngörerek stant alanimizi daha da genislettik.

AGT olarak sürekli gelisen ve degisen dünya pazarina uyum saglamak için inovasyona çok önem veriyoruz. Bu yenilikleri paylasmanin, hem ulusal hem de uluslararasi iletisimi kuvvetlendirmenin yolu da fuarlardan geçiyor. Sektörün öncülerini ve dünya markalarini bulusturan INTERMOB Fuarinda bulunmaktan çok memnunuz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile