Yenimahalle Belediye Baskani Yasar, Baskent Zabitasini Agirladi

Yenimahalle Belediye Baskani Yasar, Baskent Zabitasini Agirladi

Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, Ankara Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskani Olcay Erdal ve ilçe belediyelerin Zabita Müdürlerini zabita teskilatinin 197’nci kurulus yili ve Zabita Haftasi sebebiyle makaminda agirladi.

‘Zabita Haftasi’ kutlamalari çerçevesinde ilçe belediyeleri ziyaret ederek, zabita teskilatinin içerisinde bulundugu sikintilarin çözümü noktasinda fikir alisverisi yapildigini belirten Zabita Daire Baskani Erdal, deneyimli bir yerel yönetici olarak Belediye Baskani Yasar’in görüslerinin önemli oldugunu ifade etti.

15 yillik Belediye Baskanligi süresince Büyüksehir zabitasi ile Yenimahalle zabitasinin her zaman uyum içerisinde çalistigini vurgulayan Yasar, “Sizin yetkiniz, bizim yetkimiz demedik. Birlikte hareket ettik. Bu uyumun meyvesini de Yenimahalle sakinleri topladi. Önemli olan kentin yanlislarinin düzeltilmesi. Vatandaslarimiz yasadiklari kentlerden mutlu olsunlar. Sizin koordinasyonunuzda uyum içinde çalisarak kenti güzellestirmeye devam edelim. Ankara ne kadar düzenli ve güzel olursa bu hepimizin basarisi olur. Tüm teskilat çalisanlarina görevlerinde basarilar diliyorum” diye konustu.

Zabita teskilatinda yetki ve donanim olarak eksiklikler oldugunu aktaran Yasar, “Göreve geldigimizde yetkiler genelden yerele verilecek deniliyordu. Simdi tam tersi oluyor. Yerelden aliniyor genele veriliyor. Vatandas polisin görevi mi, zabitanin mi bilmiyor. Zabitaya çok kolay ulasiyor. Ancak zabita yetkisi olmadigi için pek de bir sey yapamiyor. Onun için görev yetkilerin bir an evvel düzenlenmesi sart. Sizlerin haklarini korumak, halkin haklarini korumak ve hayatlarini kolaylastirmakla es degerdir” ifadelerine yer verdi.

Zabita teskilatina verdigi destek ve çalismalarindan dolayi kendisine tesekkür eden Erdal, Belediye Baskani Yasar’a günün anisina zabita armasinin anlamini içeren bir tablo hediye etti. Erdal, "Baskan Fethi Yasar’in bir yerel yönetici olarak yasadigimiz sikintilarin farkinda olmasi bizleri mutlu etti. Kendilerine yapacagi hizmetler ve çalismalarda basarilar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile