Yenimahalle'de Sinema Günleri Sona Eriyor

Yenimahalle'de Sinema Günleri Sona Eriyor

Yenimahalleliler’in yaz akşamlarına renk katan açık hava sinema günleri, 2 Eylül Cuma günü Bosna Koşu Yolu’nda “Ateş ve Su” adlı filmin gösterimiyle son bulacak.

Türk sinemasına damga vurmuş ölümsüz yapımların yanı sıra gişe rekorları kıran en iyi filmleri vatandaşlarla buluşturan Yenimahalle Belediyesi, Özcan Deniz’in yazıp yönettiği 2013 yılı yapımı “Ateş ve Su” adlı sinema filmi ile Açık Hava Sinema Günleri’ni sonlandırıyor. İlçe sakinlerine her yıl açık havada sinema izleme keyfini yaşatan belediye, bu yaza da birbirinden güzel filmlerle damgasını vurdu. 18 Temmuz’da "Mucize" filmiyle start alan organizasyonda mahalle sakinleri her gün farklı bir mahallede bir araya geldi. Organizasyon çerçevesinde Yeşilçam klasiklerinin yanı sıra vizyonda gişe rekorları kıran yeni Türk filmleri de vatandaşlarla buluştu.

Mahalle kültürünün kaybolmaması, dostluk, komşuluk ve dayanışma ilişkilerinin devam edebilmesi amacıyla sosyal etkinliklerin çok önemli olduğunu kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yaz kış demeden kültür etkinliklerimize devam edeceğiz. Yenimahalleliler’in evlerine, boyalı ekranlara hapsolmalarını istemiyoruz. Sokaklarımız cıvıl cıvıl olsun. Birlik ve beraberlik içinde etkinliklerimizde hemşehrilerimiz buluşsun istiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile