Yenimahalle'nin 2022 Yili Faaliyet Raporu Onaylandi

Yenimahalle'nin 2022 Yili Faaliyet Raporu Onaylandi

Ankara Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, üç dönemdir yaptiklari çalismalarla Yenimahalle’nin gelecegini planladiklarini belirterek, “2009 yilindan itibaren kamu kaynaklarini kili kirk yararak kullanarak bugünü kurtarmayi degil Yenimahalle’nin gelecegine yön vermeye yönelik çalistik. Bugün sokaklarda basimiz dik dolasabiliyorsak, halkin sevgisini kazandiysak bu çalismalarimizin sonucudur” dedi.

Yenimahalle Belediyesi 2022 yili Faaliyet Raporu, Nisan ayi olagan meclis toplantisinda oy çokluguyla kabul edildi. Yenimahalle Belediyesi Baskani Fethi Yasar, “Esitlikçi, seffaf, erisilebilir, yenilikçi ve sürdürülebilir hizmetler sundugumuz ilçemizde, gecemizi gündüzümüze katarak yürüttügümüz özverili çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz” dedi.

Var gücümüzle çalistik

Ayni kararlilikla çalismaya devam edeceklerinin de altini çizen Baskan Yasar, “Dün oldugu gibi bugün de denk bütçeden ve mali disiplinden hiçbir sekilde ödün vermeyecegiz ve kamu kaynaklarini dogru, verimli, tasarruf anlayisi içerisinde kullanmaya, yararli ve kalici yatirimlar yapmaya devam edecegiz. Yenimahalleli vatandaslarimizin güvenini bosa çikarmamak için var gücümüzle çalistik. Bugün basimiz dik yürüyebiliyorsak verdigimiz sözleri tuttugumuz içindir. Ayni kararlilikla çalisamaya devam edecegiz” diye konustu.

Türkiye’nin en güçlü ilçe belediyesi

Yenimahalle’nin Türkiye’nin en güçlü ilçe belediyesi olduguna da deginen Yasar, ”Her geçen gün büyüyen, gelisen ve herkesin huzurla yasadigi Yenimahalle’miz; gelinen noktada kentlesme, yesil alan, güvenli yasam, ticaret ve diger hizmet alanlarinda yapmis oldugu atilimlarla ilçe belediyeleri arasinda ilk siralarda olmayi basarmistir. Belediyecilik sadece asfalt dökmek, kaldirim yapmak degildir. Kültürü, sanati, sporu, egitimi, sagligi her seyi ile örnek bir kent olusturmaktir. Bizler hep birlikte bunu basardik. Meclis üyelerimize, bürokratlarimiza ve tüm çalisanlarimiza çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile