Yenimahalleli Gençlere YKS Tercih Destegi

Yenimahalleli Gençlere YKS Tercih Destegi

Yenimahalle Belediyesi Destek Egitim Merkezleri, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) katilan gençlere üniversite tercihlerinde rehberlik ve danismanlik hizmeti veriyor.

Yil boyunca Yenimahalleli gençlere egitim destegini sürdüren destek egitim merkezleri, YKS puaniyla üniversite tercihi yapacak gençleri bu zorlu süreçte yalniz birakmiyor. YKS’ye 400’e yakin ögrenciyi hazirlayan destek egitim merkezlerinde sinav sonrasinda tercih heyecani yasayan ögrencilere rehberlik ve danismanlik hizmeti devam ediyor. 27 Temmuz-5 Agustos tarihleri arasinda ögrenciler Karsiyaka ve Ragip Tüzün Destek Egitim Merkezlerine gelerek tercih desteginden faydalanabilecekler.

“Hem istihdam hem kaliteli egitim”

Destek egitim merkezlerinin sinavlara hazirlanan gençler için yogun emek harcadigini belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Ilçemizde gençlerin ve çocuklarin donanimli olarak yetismesi, iyi üniversiteleri kazanabilmesi için destek egitim merkezlerini kurduk. Bu merkezler sayesinde hem genç ögretmenlerimize istihdam sagliyor hem de durumu olmayan ailelerin çocuklari için kaliteli egitim firsati sunuyoruz. Egitime yapilan yatirimi gelecege yapilan bir yatirim olarak görüyorum. Sinavda basarili olan gençlerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile