Yenimahalleli Vatandaslar Yüz Yogasinda Bulustu

Yenimahalleli Vatandaslar Yüz Yogasinda Bulustu

Yenimahalle Belediyesi’nin Ata Kültür Merkezi, vatandaslari ve ikinci bahar üyelerini ‘Yüz Yogasi Atölyesi’nde bulusturdu.

Yüz Yogasi Egitmeni Elif Uludag, egitimde vatandaslara yüzde olan kirisiklarin ve sarkmalarin dogal yoldan önlenmesi için tüyolar verdi. Katilimcilara egzersizler yaptirarak, yüz yogasi hakkinda bilgi veren Uludag, yüz yogasinin daha genç, parlak ve dolgun bir yüz için yüzdeki tüm kaslari hareket ettirmek için uygulandigini söyledi.

Yüz yogasi sayesinde kirisikliklarin büyük ölçüde giderildigini vurgulayan Uludag, “Yüz kaslari güçlendirilir, böylece sarkmalar toparlanir. Ciltte deforme olmus kisimlari iyilestirir. Cilt sikilasir ve bu da daha dolgun bir cilt demektir. Kan dolasimini hizlandirir bu sayede sivilce ve lekeler azalir. Yasin ilerlemesiyle olusan kemik erimesine karsi kemik yapisini güçlendirir. Yüz yogasi cerrahi müdahale olmadan dogal ve saglikli bir yöntemdir” ifadelerini kullandi.

"Hem cilde hem de ruha iyi geliyor"

Yüz yogasinin ruha iyi geldiginin de altini çizen Uludag, “Yüz yogasi ayni zamanda ruhumuzun sifa bulacagi bir yöntem. Özellikle gün içerisinde yogun geçen bir tempodan sonra kendimize ayiracagimiz 25 dakikalik bir yüz yogasi hepinize çok iyi gelecektir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile