Yenisehir'de Büyüksehir Belediyesinden Büyük Destek

Yenisehir'de Büyüksehir Belediyesinden Büyük Destek

Bursa Büyüksehir Belediyesi, Yenisehir’e alt yapi ve üst yapinin yani sira birçok önemli hizmeti kazandirdi.

Bursa büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan hizmetlerin vatandaslar tarafindan takdirle karsilandigini ifade eden AK Parti Yenisehir ilçe Baskani Mehmet Ileri, "Meyve veren agaç taslanir. Halen birileri ’Büyüksehir Yenisehir’e ne yapti diyor. Rüyasinda bile göremeyeceginiz önemli çalismalari halkimizin hizmetine kazandirildi. 2018 ve 2023 yillari arasinda Yenisehir’e, asfalt ve sathi kaplama yol yapimi 204 kilometre, 254 kilometre altyapi hatti (içme suyu, kanalizasyon, yagmur suyu, pinar kaynagi, isale hatti) imalati gerçeklestirildi.

52 kilometre kanalizasyon 9 kilometre yagmursuyu hatti dösendi. 6 adet içme suyu deposu yapildi. 17 kilometre dere temizligi, 2 adet paket aritma tesisi ve 86 bin 867 metrekare parke tasi destegi, 3 adet sulama tesisi yapildi. 70 bin lira kulüp destegi saglandi. Yenisehir’in tarihî Balibey Çarsisi üst örtü kaplama çalismalari çerçevesinde, 3 sokaktan 1 tanesi zemin taslariyla birlikte tümüyle tamamlandi. Diger ikisinde zemin taslarini döseme, çelik imalatlar ve üst örtü montaji devam ediyor” diye konustu.

Baskan Ileri, “Yenisehir’e bünyesinde 154 araçlik otopark, dügün salonu, bebek bakim odasi, fuaye alani ve dükkan bulunan kapali pazar yeri kazandirildi. Çayirli mahallesi hizmet binasi, Karasil ve Söylemis Baglanti Köprüsü, Kocasu deresi köprüleri, Söylemis Hamami, yaklasik 26 bin metrekare alanli parki çevreleyen tas duvar yenilendi. Parkin en üst kotunda bulunan Postumpost Camii çevresinde 3 bin 250 metrekarelik meydan yapildi. Yürüyüs parkurlari, suyolu ve çevre düzenlemeleriyle Baba Sultan Parki ilçeye deger katti. Ana Kucagi açildi. Tarim alaninda 6 bin 912 adet fide ve fidan dagitildi. Tarimda makinelesmeye destek verildi.

Daha birçok önemli eser ve çalisma hemserilerimizin hizmetine sunuldu. Biz lafa degil icraata bakariz. Bu vesile ile Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a ve ekibine sahsim ilçem adina tesekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile