Yenisehir'de Her Mahalleye Esit Ve Adil Hizmet

Yenisehir'de Her Mahalleye Esit Ve Adil Hizmet

Yenisehir’in 71 mahalle muhtariyla bulusan Belediye Baskani Ercan Özel, “Her mahalleye esit ve adil hizmet götürecegiz. Yapabilecegimizin en iyisini yapmaya gayret gösterecegiz” dedi.

Yenisehir’de 31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerinin ardindan 71 mahallede göreve baslayan muhtarlara Sehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde Yenisehir Kaymakamligi tarafindan bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminere, Yenisehir Kaymakami Mustafa Güney ve Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel ile birlikte kurum amirleri ve müdürleri katildi.

Seminer öncesinde muhtarlara yönelik kisa bir konusma gerçeklestiren Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, 31 Mart’ta seçilerek görevine baslayan 71 mahalle muhtarini da tebrik etti. 5 yillik görev süresi boyunca muhtarlarla ortak çalismalar yapacagini vurgulayan Baskan Özel, “Muhtarlarimizla mahallelerindeki sikintilarini paylasmak ve çözüm olabilmek adina çalisma içerisinde olacagiz. Tüm kurumlarimizla ortak hareket ederek mahallelerimizin sorunlarini çözmek bizim sorumlulugumuzda. Bu nedenle de muhtarlarimiz bizim her mahalledeki yardimcimiz olacak. Görev süremiz boyunca her mahalleye esit ve adil hizmet götürecegiz. Yapabilecegimizin en iyisini yapmaya gayret gösterecegiz” dedi.

Baskan Ercan Özel, muhtarlarla bilgilendirme ve görüs alisverisi yapilabilmesi adina bu toplantilarin düzenli olarak yapilacagini da sözlerine ekledi.

Yenisehir Kaymakami Mustafa Güney de ilçede 33 mahalle muhtarinin ilk defa göreve basladigini belirterek, seçilen tüm muhtarlari tebrik etti. Muhtarlarin mahallelerinde devletin temsilcisi oldugunu hatirlatan Kaymakam Mustafa Güney, “Devletin tüm kurumlarina hizmetlerin aksamamasi adina mahallelerinizdeki her türlü sorunu kurumlarimiza aktarmanizi ve devletin görevlilerine yardimci olmanizi istiyoruz” ifadelerini kullandi. Kaymakam Güney, mahalle muhtarlarini sik sik ziyaret edecegini de sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile