Yenisehir'de Yol Çalismalari Sürüyor

Yenisehir'de Yol Çalismalari Sürüyor

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, kirsal mahalleler Karahacili ve Emirler’de vatandaslarla bir araya geldi. Bölgede devam eden çalismalari yerinde inceleyen Baskan Özyigit, yetistirilen narin raf ömrünü uzatacak bahçe yollarinin açilisini da vatandaslarla birlikte yapti.

Karahacili Mahallesi’nde yapimi tamamlanan bahçe yollarinin açilisini gerçeklestiren Baskan Abdullah Özyigit, "Burasi Karahacili Mahallemizde tarim bahçelere giden bir yol. Çok önceden açilmis, aslinda 4 kilometre uzunlugundaydi. Bu yolu genisleterek asfaltladik ve 1.5 kilometreye düsürdük. Bu yol bölgedeki üreticiler için çok kiymetli. Karahacili’da genellikle nar yetistiriliyor, bu yol burada üretilen narin raf ömrünü 2-3 ay uzatacak. Dalindan koparilan narin en hassas sekilde ve en kisa sürede depoya ulasmasi ve elbette darbe almamasi gerekiyor. Bu yol ile hem mesafeyi kisaltiyoruz hem de yakittan tasarruf ediyoruz. Burada böyle bir sorun oldugunu tespit ettik. Vatandaslarimizla ve muhtarlarimizla daima görüs alisverisinde bulunuyoruz. Hizli çözüm ürettik, emeklerinden dolayi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimize ve tabi ki mahalle muhtarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Karahacili Mahalle Muhtari Hasan Yilmaz ise “Baskanimiza tesekkür ediyoruz, kendisiyle daima istisare halindeyiz. Mahallemizdeki sorunlari çözüme kavusturmak için elinden geleni yapiyor. Bu yol bizim için çok önemliydi ve bizi oldukça rahatlatti. Emegi geçen herkese tekrardan tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile