Üstyapi çalismalariyla araç ve yayalarin konforlu ve güvenli ulasimina katki saglayan yol yapim ekipleri, özellikle deforme olmus sehir içi yollari da yeniden ele alarak, yenileme çalismalari gerçeklestiriyor. 20. Cadde’nin 17. Cadde ile 13. Cadde arasinda kalan bin 600 metre uzunlugundaki bölümünde zamanla deforme olmus asfalti ve kaldirimlari yenileyen İçel Büyüksehir Belediyesi ekipleri, freze makinesi ile eskiyen, bozulmalarin meydana geldigi ve ömrünü tamamlamis asfaltin kazisini gerçeklestirdi. Deforme olan asfalt sökülerek yerine yeni asfalt dökümü hazirliklarini tamamlayan ekipler, sicak asfalt serimi sonrasinda yol yenileme islemlerini tamamladi. Bin 600 metre uzunlugundaki yol boyunca ekipler, 8 bin 850 ton sicak asfalt kullanarak yolu yeni görünümüne kavusturdu.
Deforme olan bordür taslari ve kaldirimlar da yenilendi
Yol yenileme çalismalari ile es zamanli olarak deforme olmus bordür ve kaldirimlari da yenileyen ekipler tarafindan engelli vatandaslarin kullanimina uygun rampalar yapildi. Mevcut ihtiyaca göre belirlenen kisimlarda, caddenin bozulan yaya kaldirimlarini yenileyen ekipler, çalismalarini kademeli bir sekilde sürdürdü. Çalisma bünyesinde 2 bin 250 metre bordür yenileme ve 3 bin 450 metrekare kaldirim imalati yapildi. Asfalt serim çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan son olarak çizgi uygulamasi yapilan yol, vatandaslarin hizmetine sunuldu.
Yenisehir'de Yollar Yenilendi
İçel Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi’na bagli ekipler, yol ve asfalt çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Kent genelinde daha güvenli ve konforlu ulasim için çalisma baslatan ekipler, asfalt ve kaldirim iyilestirme çalismalarini bünyesinde Yenisehir ilçesi 20. Cadde’de yol ve asfalt çalismalarini tamamlayarak yolu yeniledi.



















