Yenisehir Ile Büyüksehir El Ele Iyi Ve Güzel Günlere

Yenisehir Ile Büyüksehir El Ele Iyi Ve Güzel Günlere

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’i makaminda ziyaret eden Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, “Bölgemizin planli gelisimi için el ele vererek ilçemizi hep birlikte hak ettigi degere kavusturacagiz” dedi.

Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’i makaminda ziyaret etti. Baskan Bozbey, Ercan Özel’i 31 Mart’ta kazandigi seçim nedeniyle kutlarken basari dileklerini iletti. Büyüksehir Belediyesi’nin Yenisehir’deki çalismalari hakkinda da görüs alisverisinde bulunan Ercan Özel ile Mustafa Bozbey, ilçede yapilmasi planlanan projeler hakkinda da ortak çalisma noktasinda görüs birligine vardi. Konu hakkinda açiklama yapan Baskan Özel, “Bursa Büyüksehir Belediyesi ile birlikte Yenisehir’de yapilmasi planlanan projeler hakkinda fikir alisverisinde bulunduk. Eksikler konusunda bilgilendirme yaptik. Bölgemizin planli gelisimi için el ele vererek ilçemizi hep birlikte hak ettigi degere kavusturacagiz” dedi.

Mart ayinda Istiklal Caddesi’nde meydana gelen yanginin ardindan, zarar gören Balibey Çarsisi’nin çatisinin onarilmasini isteyen Baskan Ercan Özel, gerekli irtibatlari kurarak hizli çözüm almak adina çalisma baslatti. Baskan Özel, Büyüksehir Belediyesi Yapi Isleri Müdürlügü ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte Istiklal Caddesi’nin zarar gören bölümlerini inceledi. Yangin dolayisiyla dükkanlari kullanilamaz hale gelen Sefer Üstün ve Onur Sinak, Yenisehir Belediyesi’nin ve Baskan Ercan Özel’in ilk günden beri yaninda oldugunu, tadilat asamasinda da destek olundugunu dile getirerek tesekkürlerini iletti. Baskan Ercan Özel, kisa zaman içerisinde Istiklal Caddesi’nin zarar gören çatisinin da yenilenecegini söyledi.



Istiklal Caddesi’nin çatisi onarilacak

Baskan Ercan Özel, “Mart ayinda Istiklal Caddesi’nde bir dükkanda baslayan yangin, önce yanindaki dükkana sonra da çarsimizin çatisina siçramisti. Yanginda zarar gören çatinin kisa süre içerisinde onarilarak tekrar çarsi esnafimiza hizmet vermesi adina girisimlerimizi tamamladik. Büyüksehir Belediyesi ekipleriyle çarsimizda incelemelerde bulunduk. En kisa zamanda Istiklal Caddesi’nin zarar gören çatisi onarilarak halkimizin hizmetine kazandirilacaktir” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile