Yenisehir Kaymakami Besikçi, Esnafi Dinledi

Yenisehir Kaymakami Besikçi, Esnafi Dinledi

Diyarbakir merkez Yenisehir Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Besikci, vatandaslarin talep ve sorunlarini dinleyerek, ilçede yapilan çalismalari vatandaslar ile degerlendiriyor.

Ilçeye bagli Yenisehir Mahallesinde bir çay evinde mahalle sakinleri ve taksiciler ile bir araya gelen Kaymakam Besikci, ilçede yapmis olduklari tüm hizmetleri vatandaslarla ile birlikte yürüttüklerini söyledi.

Ilçede bulunan bütün sokaklari dolastigini belirten Kaymakam Besikci, “Yenisehir’imizin bütün sokaklarini ziyaret etmeye çalisiyorum. Esnafimiz ve vatandaslarimizla sik sik bir araya gelerek sorunlarimiza daha hizli çözüm bulabiliyoruz. Belediyemizin hizmetlerine ve projelerine sizler yön vermektesiniz. Vatandaslarimiz ve esnafimizla birlikte daha yasanabilir bir Yenisehir için çalisiyoruz. Bizlere katki sundugunuz için tesekkür ediyorum” dedi.

Yapilan ziyaretin kendileri için çok degerli oldugunu belirten esnaf ve vatandaslar ise, "Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Besikçi’yi her yerde görmemiz mümkün, yapilan ve yapilacak çalismalar hakkinda bizleri dinlemesi çok önemli. Ilçede bizlere göstermis oldugu yakin ilgiden dolayi tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile