Yerde Yuvarlanmasi Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden Istifa Etti

Yerde Yuvarlanmasi Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden Istifa Etti

Izmit Belediyesi ile Kocaeli Büyüksehir Belediyesi çalisanlari arasinda çikan kargasada bir kisinin ittirmesi sonucu yere düsen AK Parti Izmit Belediyesi Meclis Üyesi Ibrahim Efe, yerde yuvarlanmasinin abartili bulunmasi ve tepki görmesi sonrasinda görevinden ve partiden istifa ettigini duyurdu.

Sehir hastanesinin çevresinde yapilan düzenlemeler sirasinda 25 Mayis tarihinde Izmit Belediyesi ile Kocaeli Büyüksehir Belediyesi çalisanlari karsi karsiya gelmisti. Iddiaya göre Izmit Belediyesi ekipleri, sehir hastanesi yaninda bulunan ve Tavsantepe Mahallesi’nde kalan sokagin asfalt çalismasi için bölgeye gitti. Bu sirada ayni sokakta çalisma yapan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile Izmit Belediyesi çalislari arasinda kavga çikti. Olay sebebiyle Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet de bölgeye gitti. Izmit Belediyesi ekibi ile gelen grupta yer alan bir kisi, Izmit Belediyesi Meclis Üyesi Ibrahim Efe’yi ittirdi. Yere düsen Efe’nin yuvarlanmasi abartili bulunup tepki çekti.

Istifa etti

AK’ Parti Kocaeli Il Baskanligi, dün Ibrahim Efe hakkinda disiplin süreci baslattigini duyurmustu. Bugün ise AK Parti Izmit Belediye Meclis Üyesi Ibrahim Efe, görevinden ve partiden istifa ettigini duyurdu.

Efe sosyal medya hesaplarindan yaptigi açiklamada, "Herkes sonuca bakti. Sebebi kimse sormadi olsun varsin sormasinlar. Arsizlik etmedim, yüzsüzlük etmedim, hirsizlik yapmadim. Sevgili dostlarimizin yüzünü yere düsürecek hiçbir isin içinde olmadim. Bölge parti etnik köken gözetmeksizin herkesin iyi ve kötü gününde her haline ve her seyine ragmen zaman mefhumu gözetmeden her sartta hizmet ettim. Her zaman oldugu gibi vatandasimiza hizmet adina gelisen bir olayda anlik öfke kontrolüne yenik düstüm, düsürüldüm. Sonrasinda gelisen olaylar sahsima özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi. Bizimde insan oldugumuzu unutuldugu, hislerimiz duygularimizi hiçe sayildigi, kamuoyunda bu denli linç girisiminin yapilmasi bizi derinden yaraladi. Yasanan olaylar bizleri asla Yolumuzdan döndüremez kimseye kirgin ya da kizgin degilim ama süreçte durus gösteren dost ve arkadaslarimiza ayrica tesekkür ederim. Ne kadar gariptir baska baska videolarin yayinlandigi konular bile bu kadar gündem olmadi. Bu sebeple ailemin ve partimin daha fazla zarar görmemesi adina Izmit Belediyesi meclis üyeliginden ve gönül verdigim partimden istifa ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile