Yerel Seçilere Doğru

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, MHP'nin Sandıklı ile Akharım beldesinin belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında, MHP'nin, farkını pek çok il ve ilçede hissettirdiği söyledi.

Sandıklı'da MHP'nin farkının hissettirildiğini ifade eden Yılmaz, MHP'nin muhalefette olmasına rağmen, başarılı olabileceğinin en güzel örneğinin Sandıklı'da gösterildiğini belirtti.

Yılmaz, Sandıklı'daki hizmetlerin sonucunu, sandıkta alacaklarını anlatan "Takdir ederseniz, bu seçimler normal bir belediye başkanlığı ve yerel seçimler olmayacak. Bu seçimler adeta Türkiye'nin ölüm kalım mücadelesi vereceği seçimler olacak. Sizlerin birlikteliğine, sizin beraberliğinize inanıyorum. İnşallah kazanacağız. Allah nasip ederse 30 Mart 2014 akşamı, bir bayrak devir teslimi olacak. Sayın İsmail Elibol kardeşimizden, Sayın Hakan Bolcal kardeşime bayrak devir teslim olacak" dedi.

MHP'nin Sandıklı Belediye Başkan adayının Hakan Bolcal, Akharım beldesi belediye başkan adayının da Mustafa Güngör olduğu belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile