Yerel Seçime Doğru

Finike Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nail Dülgeroğlu, Saklısu Köyünde yürüttüğü seçim çalışmalarında vatandaşların sorunlarını dinledi, seçilmesi halinde yapacağı hizmetlerini anlattı.

1989 yılında ilk kez Belediye Başkanı seçildiğinde Fİnike'nin nüfusunun 4 bin 200 olduğunu hatırlatan Dülgeroğlu, bugün ise ilçe nüfusunun 12 bini geçtiğini söyledi.

Büyükşehir Yasasıyla yasasıyla birlikte Finike nüfusunun 48 bini aşacağını kaydeden Dülgeroğlu, "Büyük bir Finike'yi usta ellere teslim edin ki Finike kazansın, siz kazanın" diye konuştu.

Genel seçimlerin önümüzdeki yıl yapılacağını belirten Dülgeroğlu, "Aranızda başka partilere gönül vermiş olanlarınız mutlaka vardır. Ancak bu bir yerel seçimdir. Hem Antalya Büyükşehir'de hem de Finike'de hizmetin nereden geleceğini çok iyi değerlendirin. Diğer adayların konuşmalarını da dinleyin ve kararınızı verin" dedi.

Finike'de yapmayı planladıkları hizmetlerin müjdesinin bir kısmının Başbakan Recep Tayyip ERdoğan'ın ilçeyi ziyaretinde verdiğini hatırlatan Dülgeroğlu, "Bu projelerimizden birincisi Batı Antalya'nın tamamına hizmet verebilecek ve bölge hastanesidir. Bunun yanında Kapıçayı Barajı ve adliye binası da önümüzdeki dönemde yapılacak. Tüm bu hizmetleri 25 yıllık tecrübeyle birleştirdiğimizde o zaman Finike modern, gelişmiş, geleceğe ümitle bakan yaşanılabilir bir ilçe olacaktır" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile